pkr Odesláno 18. říjen 2012 Odesláno 18. říjen 2012 Tak už mám svojho krásavca pred domom . No hlavní je, že se jim to nakonec podařilo opravit. Teď už ti snad bude dělat jen samou radost. Citovat
Judes Odesláno 18. říjen 2012 Odesláno 18. říjen 2012 stefano sipku hore mam stale zapnutu ale z toho vyduchu na celne okno nefuka vzduch.nedalo by sa cez dia nastavit ked stlacim fukanie na celne sklo aby sa nezapinala klima a mohol som si sam nastavit rychlost fukania? nezaujmali ste sa o to? Pri ofukovaní čelného skla sa tá klíma zapína kvôly tomu aby sa vzduch vyfukovaný z prieduchov vysušil (klíma vysušuje vzduch) a tak skôr odhmlil, zabezpečil viditeľnosť cez čelné sklo. Tak isto aj s otáčkami ventilátora aby sa to odhmlievanie udialo čo najskôr. Neviem ak je to na 508-me ale na 407-me je to tak že keď už je okno odhmlené stačí stlačiť tlačítko auto a ventilačný systém sa nastaví do automatického režimu a na nastavenú požadovanú komfortnú hodnotu (prestane to rýchle ofukovanie čelného slka). Citovat
Toudy5587 Odesláno 20. říjen 2012 Odesláno 20. říjen 2012 tak chlopi oprava.ked je zapnuta sipka hore na kruhovom ovladaci tak fukaju tie vrchne vyduchy.to nefukalo preto ze ja som maj aj na mna zapnute fukanie ja som myslel ze ci sa cez dia neda nastavik ked stlacim tlacidlo na rychle odohmletie okna ze sa hned zapne klima a fukanie bezi na plne otacky.Ale ked to takto funguje tak pohoda.Len mohly chlapci vo francuzsku mysslsiet na ten vyduch.to mi pride ako nedoriesene.Malo to byt pozdlz celeho skla alebo aspon do 3/4 ako je to napr. na 5rade BMW. Citovat
Simpi Odesláno 25. říjen 2012 Odesláno 25. říjen 2012 Nevíte někdo..jak zapnout aby foukal teplý vzduch pro cestující vzadu z těch výdechu nahoře středového panelu u loketní operky?me se to nějak nedaří..od nohou to fouká.. Citovat
Simpi Odesláno 25. říjen 2012 Odesláno 25. říjen 2012 Ničeho podobného jsem si na panelu nevšiml,jen u stropniho světla mám jedno tlačítko jakoby zadních lampicek,který není popsáno ani v navode a ať ho zapnu nebo vypnu,neděje se nic:roll Citovat
Simpi Odesláno 25. říjen 2012 Odesláno 25. říjen 2012 Co mě ale štve,jak pozdě chodi automat na přepínání dálkových světel..často nepřepne vůbec,nebo tak tři vteřiny to pere dálkovými přímo protijedoucim a ti mi to řádne vrací,nedejboze když potkám kamion a ma nahoře tu radu dálkových,tak to pak jedu minutu po slepu,jak mi to daji sezrat:bojim Citovat
Hajra Odesláno 25. říjen 2012 Odesláno 25. říjen 2012 No je to asistent, k dokonalosti teto technologie chybi obecne jeste hodne. Videl jsem nedavno test tohoto asistentu v Passatu a nedoporucovali to. Jinak mne to funguje tak na 95 procent, pouze nektere specificke situace zvlada hur. Priznam se vsak, ze ho moc casto nezapinam. Vykon xenonu je totiz skvely a tak zasadni rozdil v dalkovych svetlech jako u halogenu nevidim. Citovat
stefano Odesláno 26. říjen 2012 Autor Odesláno 26. říjen 2012 Nevíte někdo..jak zapnout aby foukal teplý vzduch pro cestující vzadu z těch výdechu nahoře středového panelu u loketní operky?me se to nějak nedaří..od nohou to fouká..Tlačidlo REAR ON je pri štvorzónovej klíme a aktivuješ ním ovládače zadnej klímy. Pri dvojzónovej klíme, stačí otvoriť vetracie otvory a teplota je rozložená (pravá- ľavá) ako v predu. Citovat
stefano Odesláno 26. říjen 2012 Autor Odesláno 26. říjen 2012 Ničeho podobného jsem si na panelu nevšiml,jen u stropniho světla mám jedno tlačítko jakoby zadních lampicek,který není popsáno ani v navode a ať ho zapnu nebo vypnu,neděje se nic:rollPri zapnutom zapaľovaní, keď je osvetlený interiér, tak týmto tlačidlom môžeš neutralizovať zadné bodové osvetlenie aby, svetlo nerušilo cestujúcich v zadu napr. pri spánku. Citovat
508GT Odesláno 26. říjen 2012 Odesláno 26. říjen 2012 Čo sa týka auto prepínania diaľkových svetiel, tak tiež som s tým na 95% spokojný. Problém to má akurát s tým, ak ide v diaľke predo mnou auto so slabými koncovými svetlami. Vtedy ho zľahka presvietim . Na protiidúce autá to zareaguje zle veľmi zriedkavo. Citovat
Simpi Odesláno 27. říjen 2012 Odesláno 27. říjen 2012 U bavce mi to chodilo super,hold se musím vrátit zpět na zem a přepínat raději sám..Stefano tak jak popisujes to vypínání bodového osvětlení,tak me to bohužel nevypne nic,ať mám zapnuté zapalování nebo ne:roll Citovat
Toudy5587 Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 To tlacitko ked stlacis tak odpoji zadne svetla na citanie.Ale musis zamknut a odomknut.Ked odomknes a otvoris tak nebudu svietit. Citovat
Simpi Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 :oslozitejsi to už byt nemohlo?..zítra to prubnu, odkud mas ten postup?..diky Citovat
stefano Odesláno 29. říjen 2012 Autor Odesláno 29. říjen 2012 Pred. a zad. lampičky+bodové osvetlenie v spät. zrkadlách svietia aj keď nie je zapnuté zapaľovanie. Vypínanie-zapínanie osvetlenia v zadu z miesta vodiča mi tiež funguje. Citovat
PeugeotHDi Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 No je to asistent, k dokonalosti teto technologie chybi obecne jeste hodne. Videl jsem nedavno test tohoto asistentu v Passatu a nedoporucovali to. Jinak mne to funguje tak na 95 procent, pouze nektere specificke situace zvlada hur. Priznam se vsak, ze ho moc casto nezapinam. Vykon xenonu je totiz skvely a tak zasadni rozdil v dalkovych svetlech jako u halogenu nevidim. Tiez som spokojny s automatikou prepinania... akurat troska neskor prepina na dialkove ked miniem auto ale da sa zvyknut... A preco to obcas zablbne? treba mat ciste predne sklo...potom to reaguje korektnejsie... Citovat
PeugeotHDi Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Tak už mám svojho krásavca pred domom . Bol pokazený zámok riadenia + menili poistnu skrinu aj s nejakými Ďalšími elektrosúčiastkami. Videl som papier z diagnostiky a auto malo po príchode 7 rôznych závad, ktoré sa neodstránili ani výmenou hore uvedených dielov. Kedže soudruzi nevdeli kde pak se stala chyba tak prekódovali oba kľúče a imobilizér a auto začalo fungovať . Čas ukáže, či príčina závady bola odstránená alebo sa závada za chvíľu prejaví opäť . Tak dnes rano idem dotykom otvorit dvere a nevyklopili sa mi spatne zrkadla.... Sadnem do auta, stlacim brzdu a nasledne stlacim tlacidlo a NIC! pustim brzdu a stlacim a \"nenazhavilo kontrolky\" len sucho vypisalo stlacte brzdovy bedal + Start tlacidlo... zopakoval som to teda a nic... vytiahol klucik vlozil do servisnej prehriadky a na tretikrat odomklo volant a nastartovalo.... vyklopilo zrkadla a vsetko sa rozbehlo ako malo... auto stalo cca. 1.5 dna vonku... to 508gt tebe sa to ako prejavilo? Vdaka za odpoved. Citovat
508GT Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Ked som nastupil do auta tak mi hned vypisalo chybovu hlasku v cervenom ramceku o chybnom riadeni. Takisto som mal aj nezamknuty volant a dalo sa s nim krutit i napriek tomu, ze auto nebolo nastartovane. Ostatne bolo ako u teba. Tu chybovu hlasku mi vypisalo len pri prvom pokuse o start. Potom to zhaslo a pri opatovnom zamknuti/odomknuti mi uz auto nehlasilo ziadnu poruchu. Ale ani nestartovalo. [Edited on 29/10/12 17:05 by 508GT] Citovat
508GT Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Inak signalizuje vam nejako, ze vonku klesla teplota pod urcitu hranicu a je riziko namrazy? Citovat
skuci Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 zatim sem spozoroval jen to, že pokud je teplota 3st nad nulou a níž, tak bliká signalizace teploty ale jinak nevim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.