Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

hele nepotřebuju zatim... jinak sem zvědavej co mi dneska řeknou hezkého v servisu a když nic, tak příští týden jedu do Prahy na servis k Pe.Trovi tak snad by to tam bylo lepší :-)

Odesláno

Možná,že už to víte , v rámci záruky mění servis trysky ostřikovačů čelního skla . Tak komu sříkají ( ostřikovače :D ) málo šup ,šup do servisu .

Odesláno

no už mě to začíná srát... připadám si, jak kdybych měl na prdeli nalepenej magnet a na protipolu bylo přitahování závad na vozidle. V pátek sem si auto přivezl ze servisu a dneska ve 3/4 cca 300km cesty po pauze a nastarování se mi rozsvítila chyba na ESP a ABS a blikal vykřičník jako kráva přes celej displey. Tak sem to zkusil znova nastartovat a po rozjetí se to objevilo znova. Tak sem to chcípnul, zamknul, nechal chvíli být a potom sem nastartoval, nic nesvítilo ale otáčky se drželi někde na 1300 a po rozjetí se prozměnu rozsvítila chyba v motoru nebo katalyzátoru, teď přesně nevim, co sem to v návodu o obsluze čet (viz obrázek. Ten sem pořídil asi po hodině stání po příjezdu). Dá se s tim ale prý dle manuálu jezdit tak s tim asi zítra zajedu někam do servisu protože už fakt nevim :(:blicismajlik

post-40711-14109624308503_thumb.jpg

Odesláno

mno nevim jak to dopadne, a hlavně co to může být ale sere mě, že zítra mám lítání jako blázen ráno Hradec Králové, pak Praha a večer Pardubice no to sem na to zvědavej teda...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...