skuci Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 mno a já tam mám hodiny... nevíš kde se to dá přenastavit...? Citovat
pkr Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 Pravá páčka - ovládání stěračů. Tlačítkem na hrotu přepínáš levou část obrazovky v pořadí aktuální info; trasa 1; trasa 2; hodiny. Při tom se přepíná i zobrazení na obrazovce mezi budíkama, který si pak zvlášť upravíš kolečkem na levý straně volantu. Pokud máš zvoleno zobrazení skladby přes celou obrazovku, objeví se tyto informace jako překryvné okno, které po chvíli zmizí. Citovat
skuci Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 jestli tě dobře chápu, tak páčka na stěrače tak zepředu je tlačítko, to samí je i na páčce směrovek... takže tohle tlačítko na stěračích ze předu myslíš ty? nebo něco jinýho? já totiž ať mačkám tohle tlačítko nebo ten roler na volantu tak stále dochází ke stejný činnosti přepínání mezi budíky trasa 1, 2, dojezd, rychlost a název skladby... [upravil dne 12/4/12 21:23 od skuci] Citovat
pkr Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 jj, tohle tlačítko myslím. Na páčce stěračů se mi přepínaj oba displeje. Kolečkem v levo na volantu přepínám jenom displej mezi budíkama. Tzn. že na displeji rádia mám třeba zobrazený info trasa 1 a mezi budíkama třeba dojezd s aktuální spotřebou. Citovat
skuci Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 aha tak to já to mám asi nastaveno zase jinak sakra zejtra jedu do servisu tak se jich asi optám... takže stejnym způsobem jako přepínáš na volantu tim kolečkem údaje mezi budíkama tak jak klikáš na ten čudlík na páčce stěračů a přepínáš údaje na displeji u výdechů vzduchu jestli to teda dobře chápu... Citovat
pkr Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 Přesně tak. Uvidíš, co Ti řeknou. Co ten reprák, už ho máš vyměněnej? Citovat
skuci Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 mno právě tam jedu kvůli tomu a budou mi měnit ještě celej ten středovej blok jak je na nápoje... mno zeptám se jich na to, když budu mít štěstí, stojí tam budou mít taky 508 ;-) Citovat
pkr Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 Repráky mám vyměněný velký přední oba. Co máš s tím středem na nápoje? Citovat
stefano Odesláno 13. duben 2012 Autor Odesláno 13. duben 2012 skuci, voľba zobrazovania na displeji sa mení tlačítkom na rádiu, ktoré je vľavo od tlačítka \"SOURCE\". Neviem pomenovať tú ikonu. Citovat
skuci Odesláno 13. duben 2012 Odesláno 13. duben 2012 vim, jaké tlačítko myslíš, je bez nápisu ale je na něm obrázek a na volantu je úplně vpravo nahoře, ale vím, že jedno tlačíko slouží k tomu, že buď je přes celý displey název skladby, nebo když na to kliknu tak je na 1/2 obrazovce hodiny a na 1/2 obrazovce název skladby... [upravil dne 13/4/12 13:22 od skuci] Citovat
skuci Odesláno 13. duben 2012 Odesláno 13. duben 2012 Repráky mám vyměněný velký přední oba. Co máš s tím středem na nápoje? prosim tě, když to auto má 1800otáček, tak něco drnčí ze středovýho panelu a prej je tam nějaká součástka, která drnčí o druhou, takže to vyměněj rovnou taky ;-) Citovat
mark001 Odesláno 13. duben 2012 Odesláno 13. duben 2012 Cavte, dnes som cital ze novsie verzie 508 vyrobene zaciatkom 2012 maju zmenenu farbu podsvietenia celeho interieru, vsetko svieti na bielo. Chcel by som to porovnat zo starsou verziou ale este 508 nemam Mohol by niekto z vas rocnikov 2011 pofotit ako svieti interier v noci? Prikladam odkaz na fotky noveho podsietenia: http://www.peugeotboard.de/community/29383-ex-opelaner/fotos/innenbeleuchtung Citovat
ozzy1 Odesláno 13. duben 2012 Odesláno 13. duben 2012 Skuci,jen jestli ty závady nevyhledáváš ?:D:D Citovat
skuci Odesláno 13. duben 2012 Odesláno 13. duben 2012 vypadá to moc hezky a moderně ale to oranžový je taky takový zvláštní... každopádně já jsem tuhle informaci už slyšel od jednoho kolegy, co má taky 508čku... Citovat
skuci Odesláno 13. duben 2012 Odesláno 13. duben 2012 nevyhledávám, ale když člověk jede mimo vesnici a jede kolem 1800 otáček a něco velice hlasitě drnčí v autě tak na to jsem totálně alergickej... já sem v každym autě vše utěsňoval protože rezonance a podobný jevy mě znervozňujou... jinak vše opraveno, vyměněno A co se týká toho počítače tak prej to bude nejspíš bloknuté a bude se to muset přes diagnostiku povolit. Funguje Vám tlačítko na z boku na směrové páčce...? Citovat
stefano Odesláno 13. duben 2012 Autor Odesláno 13. duben 2012 Cavte, dnes som cital ze novsie verzie 508 vyrobene zaciatkom 2012 maju zmenenu farbu podsvietenia celeho interieru, vsetko svieti na bielo. Chcel by som to porovnat zo starsou verziou ale este 508 nemam Mohol by niekto z vas rocnikov 2011 pofotit ako svieti interier v noci? Prikladam odkaz na fotky noveho podsietenia: http://www.peugeotboard.de/community/29383-ex-opelaner/fotos/innenbeleuchtung Už som tu raz písal, že neviem prečo sa v P508 používa oranžové podsvietenie a displej so starou grafikou. No teraz sa majú čím chváliť, že po roku už urobili facelift. Možno ešte rok počkám s kúpou, vyzerá to luxusnejšie. mark chceš fotky z podsvietenia. Podľa mňa, to čo na Tvojích fotkách svieti bielo, tak na prvých modeloch svieti na oranžovo, ako je to v P406, alebo P407. Aké máte info, bude sa to montovať vo všetkých výbavách, alebo len napr. v GT? Citovat
Danilo Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 Nevíte někdo co znamená ,,úroveň pohodlí\" u klimatizace? Cituji z příručky : ,, 2 - 3. Seřizování na straně řidiče -spolujezdce Řidič a spolujezdec vpředu mohou každý zvlášť nastavit jimi požadovanou teplotu na své straně vozidla. Hodnota zobrazená na displeji odpovídá úrovni pohodlí, nikoli teplotě ve stupních Celsia nebo Fahrenheita.\" Do dnes jsem si myslel,že se tak nastavuje zvlášť teplota u řidiče a spolujezdce. Jezdíte pořád se zaplým A/C nebo ho zapínáte jen občas ? Citovat
skuci Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 mno já sem si taky myslel že je to teplota... tak to budu zvědavý na odpověď... jinak klimošku zapínám až když je to potřeba, odmlžení nebo když je teplo... ale tuhle byla v celku zima asi 12 stupňů ale svítilo sluníčko a bylo vedro v autě ale přišlo mi, že klimoška ani nesepla ale pouštěla jen vzduch z venku do auta ;-) Citovat
Laďa Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 úroveň pohodlí znamená, že si teplotu ve vozidle nastavujete podle své potřeby. Ty čísla nejsou stupně C, ale vlastně stupeň pohodlí. Takže např. při 22 nebude ve vozidle klima udržovat teplotu 22°C ale bude to třeba jen 19°C. Najdeš si svůj stupeň pohodlí a jezdíš na něj ve dne, v noci, v zimě, v létě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.