Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pravá páčka - ovládání stěračů. Tlačítkem na hrotu přepínáš levou část obrazovky v pořadí aktuální info; trasa 1; trasa 2; hodiny.

Při tom se přepíná i zobrazení na obrazovce mezi budíkama, který si pak zvlášť upravíš kolečkem na levý straně volantu.

Pokud máš zvoleno zobrazení skladby přes celou obrazovku, objeví se tyto informace jako překryvné okno, které po chvíli zmizí.

Odesláno

jestli tě dobře chápu, tak páčka na stěrače tak zepředu je tlačítko, to samí je i na páčce směrovek... takže tohle tlačítko na stěračích ze předu myslíš ty? nebo něco jinýho?

já totiž ať mačkám tohle tlačítko nebo ten roler na volantu tak stále dochází ke stejný činnosti přepínání mezi budíky trasa 1, 2, dojezd, rychlost a název skladby...

[upravil dne 12/4/12 21:23 od skuci]

Odesláno

jj, tohle tlačítko myslím. Na páčce stěračů se mi přepínaj oba displeje. Kolečkem v levo na volantu přepínám jenom displej mezi budíkama. Tzn. že na displeji rádia mám třeba zobrazený info trasa 1 a mezi budíkama třeba dojezd s aktuální spotřebou.

Odesláno

aha tak to já to mám asi nastaveno zase jinak :D sakra :D zejtra jedu do servisu tak se jich asi optám... takže stejnym způsobem jako přepínáš na volantu tim kolečkem údaje mezi budíkama tak jak klikáš na ten čudlík na páčce stěračů a přepínáš údaje na displeji u výdechů vzduchu jestli to teda dobře chápu...

Odesláno

mno právě tam jedu kvůli tomu a budou mi měnit ještě celej ten středovej blok jak je na nápoje... mno zeptám se jich na to, když budu mít štěstí, stojí tam budou mít taky 508 ;-)

Odesláno

vim, jaké tlačítko myslíš, je bez nápisu ale je na něm obrázek a na volantu je úplně vpravo nahoře, ale vím, že jedno tlačíko slouží k tomu, že buď je přes celý displey název skladby, nebo když na to kliknu tak je na 1/2 obrazovce hodiny a na 1/2 obrazovce název skladby...

[upravil dne 13/4/12 13:22 od skuci]

Odesláno
Repráky mám vyměněný velký přední oba. Co máš s tím středem na nápoje?

prosim tě, když to auto má 1800otáček, tak něco drnčí ze středovýho panelu a prej je tam nějaká součástka, která drnčí o druhou, takže to vyměněj rovnou taky ;-)

Odesláno

Cavte, dnes som cital ze novsie verzie 508 vyrobene zaciatkom 2012 maju zmenenu farbu podsvietenia celeho interieru, vsetko svieti na bielo. Chcel by som to porovnat zo starsou verziou ale este 508 nemam :( Mohol by niekto z vas rocnikov 2011 pofotit ako svieti interier v noci? :)

Prikladam odkaz na fotky noveho podsietenia:

http://www.peugeotboard.de/community/29383-ex-opelaner/fotos/innenbeleuchtung

Odesláno

vypadá to moc hezky a moderně ale to oranžový je taky takový zvláštní... každopádně já jsem tuhle informaci už slyšel od jednoho kolegy, co má taky 508čku...

Odesláno

nevyhledávám, ale když člověk jede mimo vesnici a jede kolem 1800 otáček a něco velice hlasitě drnčí v autě tak na to jsem totálně alergickej... já sem v každym autě vše utěsňoval protože rezonance a podobný jevy mě znervozňujou...

jinak vše opraveno, vyměněno

A co se týká toho počítače tak prej to bude nejspíš bloknuté a bude se to muset přes diagnostiku povolit.

Funguje Vám tlačítko na z boku na směrové páčce...?

Odesláno
Cavte, dnes som cital ze novsie verzie 508 vyrobene zaciatkom 2012 maju zmenenu farbu podsvietenia celeho interieru, vsetko svieti na bielo. Chcel by som to porovnat zo starsou verziou ale este 508 nemam :( Mohol by niekto z vas rocnikov 2011 pofotit ako svieti interier v noci? :)

Prikladam odkaz na fotky noveho podsietenia:

http://www.peugeotboard.de/community/29383-ex-opelaner/fotos/innenbeleuchtung

Už som tu raz písal, že neviem prečo sa v P508 používa oranžové podsvietenie a displej so starou grafikou. No teraz sa majú čím chváliť, že po roku už urobili facelift.

Možno ešte rok počkám s kúpou, vyzerá to luxusnejšie.

mark chceš fotky z podsvietenia. Podľa mňa, to čo na Tvojích fotkách svieti bielo, tak na prvých modeloch svieti na oranžovo, ako je to v P406, alebo P407.

Aké máte info, bude sa to montovať vo všetkých výbavách, alebo len napr. v GT?

Odesláno

Nevíte někdo co znamená ,,úroveň pohodlí\" u klimatizace? Cituji z příručky : ,, 2 - 3. Seřizování na straně řidiče -spolujezdce

Řidič a spolujezdec vpředu mohou každý zvlášť nastavit jimi požadovanou teplotu na své straně vozidla.

Hodnota zobrazená na displeji odpovídá úrovni pohodlí, nikoli teplotě ve stupních Celsia nebo Fahrenheita.\"

Do dnes jsem si myslel,že se tak nastavuje zvlášť teplota u řidiče a spolujezdce.

Jezdíte pořád se zaplým A/C nebo ho zapínáte jen občas ?

Odesláno

mno já sem si taky myslel že je to teplota... tak to budu zvědavý na odpověď... jinak klimošku zapínám až když je to potřeba, odmlžení nebo když je teplo...

ale tuhle byla v celku zima asi 12 stupňů ale svítilo sluníčko a bylo vedro v autě ale přišlo mi, že klimoška ani nesepla ale pouštěla jen vzduch z venku do auta ;-)

Odesláno

úroveň pohodlí znamená, že si teplotu ve vozidle nastavujete podle své potřeby. Ty čísla nejsou stupně C, ale vlastně stupeň pohodlí. Takže např. při 22 nebude ve vozidle klima udržovat teplotu 22°C ale bude to třeba jen 19°C. Najdeš si svůj stupeň pohodlí a jezdíš na něj ve dne, v noci, v zimě, v létě:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...