Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Vychadzam z toho ze sa pri roseni bavime ze to je stale, ale dobre ze si to nasiel, je to zaujimave. vedia ze zmrvili nieco tak sa poistili:) ani 306, ani 406, ani 407 sa mi nerosili, ale priznavam nepozeral som manual k tym autam ohladne niecoho takeho...

[upravil dne 22/1/14 17:18 od merlin99]

Upozornenie na zarosenie pred. a niekde aj zad. svetiel má Peugeot takmer v každej príručke v kolónke výmena žiaroviek, takže nie je to len preto, žeby niečo zmrvili pri P508.

Problém, ktorý má Toudy asi nie je celkom v poriadku. Možno keby mal halogény, tak by sa mu to rýchlejšie odrosilo, ale xenony nevydávajú také teplo, tak to má zarosené o niečo dlhšie.

Odesláno

hele mě se v zimě rosí zevnitř horní část světla takovej pruh asi 3-4cm a vede přesně rovně od hrany světla jak je kapota, prý se to občas stává, řekli v serivse loni v zimě... naštěstí to nezasahuje do xenonu takže svítivost horší není, tak to neřešim

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Dnes som zistil ze mi asi prepusta semering prevodovky. Zo spodu auta je vidno medzi prevodovkou a rotrvacnikom rozfrkany zeleny olej. Co na to poviete pani, ma s tym niekto skusenosti? Uvidim co na to povie servis.

[upravil dne 30/4/14 07:27 od mark001]

Odesláno
Budem stručný. Dnes sa mi to skur*ene vyje*ane auto doje*alo. Vyhodilo mi chybu riadenia a nedá sa naštartovať. Pes by je*al take auto. Francúzska ******! Na asistenčných službách ma informovali, že prenosnú diagnostiku nemali a že mi posielajú odťavku. Nádhera. A ako náhradné auto mi ponúkli Fabiu. Som z toho fascinovaný. Zajtra nastane u predajcu hurikán :grr:grr:grr:grr:grr.

Inak auto má 2 týždne, 5 dní a 1800km. Najvyšší čas aby sa abdolútne doje*alo. Hovno francúzske.. :grr:grr:grr:grr:grr

Není to jen u Francouzů. Dokonce i u \"dokonalých\" oktávek jsou mouchy velikého kalibru. Žena dostala novou služební oktávku a ejhle, ona klidně chcípala za jízdy a to buď ve městě, či dokonce na dálnici. Takže se z toho stala neřízená bomba letící po dálnici cca 130km/h Dlouho hledali v servisu, co to může dělat, než vyměnili komplet kabely a od té doby je klid.

[upravil dne 3/5/14 13:42 od klakson23]

Odesláno

Automatické stěrače: Dle mého nějak nepoužitelné. Dneska pár kapek ale i velký déšť...

Pár kapek - stíralo jak urvané, pak se to uklidnilo, pak nestíralo pro jistotu vůbec.

Silný déšť na dálnici - Jak kdy, někdy super, pak se to zastavilo a nic. Znovu jsem aktivoval, zase to chvilku jelo dobře, pak zase stop. Jsem z toho tak nějak rozladěný. Holt nedá se spoléhat na automatiku.

Odesláno

Hmm, já jsme s automatickými stěrači spokojený.

Z mé zkušenosti se opravdu pouze hodně vyjímečně \"zblázní\" a stírají příliš hodně nebo přiliš málo. Pak mi pomáhá když je deaktivuju a zase aktivuju.

Nemáš nějaký zasviněný senzor, je v rámci uchycení vnitřního zrcátka?

Odesláno

Kolegovia, nemáte skúsenosť s oneskorenou reakciou plynového pedálu? Občas keď pridám, tak ako keby sa mi plyn \"zasekol\" na 1500 a až potom sa vytočil vyššie. Po opakovaní spravidla reaguje pekne rýchlo a pružne. Bojím sa, či nemám upchatý ten filter pevných častíc a či mi to neblokuje plyn. Nemáte niekto s tým skúsenosť?

Odesláno

Auto sa vratilo zo servisu ako nove, vymeneny gufero kluky + hadica odvetrania hlavy,... :)

100% spokojnost sa po tyzdni zasa stratila. Rano pocas jazdy \"directional headlamp faulty\" + poblikavanie kontrolky stretavacich svetiel. Nasledne sa Xenony zosunuli do spodnej polohy a vyplo sa natacanie svetiel.

Uz som dlho nebol v servise :grr

Odesláno

Mi to dělal taky ten snímač . Je umístěný v zadu pod kufrem a prý namontovaný na tenkém plechu ,který se může třepat . Když jsem jel po dírách ( např. na D1 :) ) , tak mi to hodilo taky tu hlášku . 2x jsem s tím byl v servise , a až napodruhé na to přišli . Ale tou dobou to už dělalo více lidem a už věděli co to dělá . Vyřešili to tak , že to v kufru podlepili něčím podobným jak je ipa :D . Od té doby mám klid .

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Prestala mi svietit 1ks led na 3. brzdovom svetle, netusite ci treba menit cele svetlo alebo vedia vymenit len 1ks led? 

Inak auto ma 2r a 1mesiac.. Mam sice 4r zaruku ale predpokladam, ze to budu chciet hodit na zivotnost spotrebneho materialu. I ked o zivotnosti LED by sa dalo pomerne dlho s nimi polemizovat.. 

Odesláno (upraveno)

Budú meniť celé svetlo, a ak máš 4-ročnú záruku, tak sa nedaj ojetrtkabátiť :-) LEDka nie, je žiarovka, je to polovodičová súčiastka, a keď sa poserie zosilňovač kvôli koncovému tranzistoru, tak sú Ti povinní vymeniť celý zosilňovač. Alebo opraviť.

Upraveno uživatelem mirohrob
Odesláno

Brzdove svetlo vymenene vramci zaruky. Servis (marco car KE) sice hovoril, ze bude musiet zabojovat u importera aby mu to preplatil ale snad sa im to podari.

Milo ma prekvapil pristup prijmacieho technika, od zaciatku hladal ako sa veci urobit daju a nie ako sa nedaju..

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdravim,

pripajam moj postreh. Vcera som robil poriadky v kufry a zistil som, ze v oboch rohoch kufra medzi blatnikom a naraznikom (za svetlami) na tapacire (koberci) mam kaluz vody.

Dva dni predtym u nas prsalo, a som si isty, ze mi nenatieklo pri otvoreni dveri kufra (sedan). Nestretol sa s tym niekto? Vdaka za tipy.

• O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Ma nejaky choroby ktore ma vo vienku napr ako 407cka trebars servo, motorceky stieracov atd?Tie si tam elektrika zije vlastnym zivotom?

Upraveno uživatelem Viki39004
Odesláno

Dcéra má 407 a ja 508, takže to poznám :-)

508 má problém s vekom zadného kufra pri daždi. Keď ho otvoríš, tak Ťa čaka sprcha za golier. Ale to sa týka iba sedanu. Má málo odkladacích priestorov v predu. Ostrekovače stieračov striekali prinízko a bolo ich treba vymeniť za iný typ. Elektrika je celom spoľahlivá, akurát treba updatnúť sw napr v v navigácii resp audiu, lebo v servisoch na to serú a prvé verzie stáli za prd. Mal som pri kúpe trochu obavy, ale som spokojný.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...