Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tak mám najeto prvních 10 000 km za měsíc a půl:-) a mám par výhrad k francouzům :-)) nejprve to přeskakování ručiček otáčkoměru a rychlosti.. už se mi to nelíbí, ale sere:-D pak lišta, která má zabránit zatékání do kufru proste nejde nikde sehnat.. takže mi tam kape.. a taky to servo řízení, co se vypíná a musí se použít větší síla (nepatrná, ale cítím to) aby se pootočil volant při rozjezdu... no a navigace.. ku.va který kok.t to tam dal? 80% čísel popisných tam není.. mě jebne z nich už fakt... a to je ta zatím vše...:-) jinak jsem spokojen:-)

a co si myslíte o chipování? mi sám pan Hruška říkal, ať si to po 10tis chipnu, tak nevím:-)

Odesláno

To čipování by mě taky docela zajímalo. Mám mazla doma tři týdny, najeto zatím 6.000, ale zrychlení mne trochu zklamalo. Do 2.000 otáček je to ospalec a ani potom neoslní. Jít v 90 na trojku za každým autobusem je pro 163 koníků celkem ponižující. Možná se to zlepší později. Výkonu je myslím dost, ale jestli je možnost trochu zlepšit krouťák, tak bych o tom vážně uvažoval. Jinak spokojenost. Klídek, pohodlí, spotřeba zatím 6,4. Ráno usedám a potom už se jen tak trochu kochám pane doktore....

Odesláno

jj Jamesone.. pohodlíčko je žůžo, ale prkotinky mě začínají někdy vytáčet.. a taky ten krouťák mě trochu zklamal, ale snad mi to chipnou a budu spokojeny... a co mě taky štve je ten středový panel.. položím tam balíček se žvejdama a hned je to poškrábané.. trochu slabý matroš... jinak každý se otáčí za károu a hlavně babyzny:-)) ta moja pak jen vrčí, když zatroubím:-))

Odesláno

Zdravim Pani.

Tak prave som sa vratil z Peugeotacke servisu kde bol moj tatos na oprave tychto chyb :

1. Nesiel zavriet prieduch fukaca

2. zaseknute tlacitko na ohrev sedadiel

3. Nahratie najnovsieho firmwaru do radia RT6 (2.31)

4. Vymena ostrekovacov (mam tie rozprasovace, a ako som sa tu docital tak na zaruku by mali menit za tie tryskove, aj ked nie su o moc lepsie)

5. Nastavenie citlovosti stierania pri \"auto\" (vcera trosku mrholilo, a stieralo to ako blaznive)

6. Zobrazenie polozky aktivacie/deaktivacia rucnej brzdy v menu

Vysledok po 6 hodinach :

2. Rozchodenie zaseknuteho tlacitka na ohrev sedadla. CELE !!!

take odvovodnenie :

1. Prieduch fukaca rozobrali a daco tam bolo zlomene, ze to nemozu reklamovat a poslali ziadost do TRNAVY nech sa k tomu vyjadria (stadial sme asi pred tyzdnom kupovali toto \"certifikovane\"vozidlo)

3. Novsi firmware nemaju ako 2.2 (co mi ukazal aj CD) takze ma presviedcal ze ani neni, ale ze poslali tiez ziadost do Trnavy nech sa vyjadria ci je.

4. Ostrekovace funguju spravne ako boli nastavene vyrobocom (je to tak proste dane) a aj ked bola zvolavacka na tie novsie tak ze su take iste a nic neriesia, takze to neni dovod na vymenu bo to je vlastnost

5. Nastavenie citlivosti stieranie sa neda pri rezime auto ani cez \"Dia\"

6. polozka aktivacia/deaktivacia automatickej rucnej brzdy tiez nejde, z dovodu ze taku polozku im to vobec cez Dia kabel nezobrazilo, takze nic.

Myslite ze sa s tym da daco robit. Precital som tu vacsinu fora na zaklade coho som si spravil body co by mohli spravit v servisez (okrem zleho prieduchu to bolo som si myslel ako hlavne na reklamacku) a takto milo clovek dopadol. Inac auticko je to super len tento pristup ma nejak ozaj zarazil. Poradte dik

Odesláno

Ostrekovače máme vymenené už viacerí, takže to menia vrámci záruky. (o tomto nedostatku vedia aj konštruktéri vo Francii, tak preto to menia) Ale je to asi o ochote prijím. technika, alebo o nevedomosti. Vysvetli im, že to v iných servisoch menia.

Odesláno

Ostrekovace sú povinní vymeniť. Tie vyhovorky som tiež zažil a bol to tiež dôvod na výmenu servisu. Mám ich tu poruke 3. Všetky síce patria tomu istemu majiteľovi (CDFinal) ale je sakra rozdiel v prístupe prijimacich technikov. Takze odporúčam Ivánsku cestu. :) Vymenia síce modernejsie a praktické rozprasovace, ktoré ovšem nejdú nastaviť, za štyri čuráčiky, ktoré sa ale dajú nastavovať.

Co sa týka sw, tak Ťa jednoznačne ojebabravajú. 2.31 je normálne k dispozícii a Žiadna Trnava s tým nemá nič spoločné. Nech kontaktuju distributora, ten jediný im to môže dodať. A nedaj sa presvedčiť, ze musíš niečo platiť. Máš to v záruke, a stačí povedať, ze Ti to nefunguje s iPhone.

Odesláno

Dakujem paaani, urcite to budem riesit aj s tymi stieracmi... Len teraz neviem ci pockam do buduceho, ci ziskaju ten software (radia) a dam to naraz, alebo na viacej krat tam chodit. Aj ked neviem na kedy ma zase objednaju, teraz som cakal tyzden. Ja som z NR tak som aj skusal servis tunak v Nitre, ale silno sklamany, alebo co sa da viac povedat tak nastvany. Som taky rozhorceny dosiel domov ze som rozmyslal ze napisem ihned (alebo okopirujem tu spravu vyssie) na kontakt co sa sem uz daval pred tym. Niekde do BA, ked ste neni spokojny zo servisom... Ale mozno este pockam ako sa vyjadria buduci tyzden ohladom tych fukacov (co si myslim ze by mali vymenit v ramci zaruky) aj firmwaru. A tiez nechapem ked tam nic neurobili preco mi tam auto stalo 6 hodin (od odovzdania auta do telefonatu ze si mozem prist pren) Toto su naozaj nase Slovenske sluzby, je mi z toho zle... Este ze radost z auta stale pretrvava :)

[Edited on 27/6/13 17:40 by hurrican]

[Edited on 27/6/13 17:41 by hurrican]

Odesláno

Ako cely slovensky system stoji za k....t mal porovnavam zo svajciarskom....... mal som poruchu na drziaku napojov.bola to moja chyba sam som si to posral.vymeneny bez mihnutia oka.volan osuchany,tu sa vykrucaly fotili a ja neviem co este.tam v svajci vymeneny ani nepotrebovali vidiet.a tak by som mohol pokracovat.skoda ze to niektory nemozete porovnat so zahranicim.take poriadky som porobil v peugeote v nasom meste ze mi dali bezplatnu prehliadku vozidla a hned sa dusovaly ze odstrania vsetky zavady v ramci zaruky....nic nenasli auto kontrolovali vo svajciarsku :)

Odesláno

Zdar všem

Nejde nereagovat. Plácají nesmysly. Než jsem si auto před měsícem převzal, tak jsem po zkušenostech ostatních z tohohle fóra a po vyzkoušení auta požádal o preventivní výměnu ostřikovačů, nastavení ovládání ruční brzdy do menu a kontrolu SW a map. Všechno udělali. Sice zkoušeli, že to není běžné, ale měl jsem s sebou vytištěných pár stránek odtud a najednou to šlo a zadarmo. Ostřikovače aspoň dostříknou až nahoru, brzda je ovladatelná mezi budíky a navigace nejezdí po poli. Díky všem za ochotu se podělit a radím, zkus to taky.

Odesláno

Dakujem za reakciu... Skusim urcite, aj ked s tymi mapami to asi nepojde, pretoze to je u nas (aktualizacia map) co si myslim tak platene, a to dost \"mastne\". Ale to ostatne sa musi poriesit a co ocakavam bez toho aby som behal po pol Slovenska, aby som nasiel \"ochotny servis\".

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...