Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Chlapi mal by som otazku ci si to niekto vsimol.Priklad: Idem po dialnici na tempomate 100km/h a ked pridam rychlost +kom na ovladani na 135km/h (napriklad) tak auto nezrychluje plynulo ale zrychluje takim divnym sposobom ze vyskocia otacky vyssie a potom opat spadnu tak o100-200 ako pri presmykujucej spojke ale auto zrychluje.Pri normalnom zrychlovani mi to nerobi len cez tempomat aj to len sem tam.Co by to mohlo byt?Presmykujuce kolesa to nebudu pri 100vke to nemoze robit na suchej ceste.

Mne sa to tiež niekedy deje pri trochu agresívnejšom pridávani. Prevodovka hodí motor do málo vyšších otáčok bez toho aby preradila o stupeň nižší prevodoví stupeň. Asi chce dosiahnuť lepší krútiaci moment a optimálnejšie je len ľahké vyhodenie otáčok ako preradenie o stupeň nižšie. Stáva sa mi to aj pri \"motaní\" sa po meste ked napr. nepreradí z 3 na 2 ale vytvára to pocit ako keby prešmykovala spojka a podrží si tretí rýchlostný stupeň. Podľa mňa ide o vlastnosť prevodovky a nie o závadu.

[Edited on 14/12/12 21:43 by 508GT]

Odesláno

Btw, trápim sa s vyvážením kolies. Bol som už v troch rôznych dobrých servisoch, všade mi vyvážili pneu na 0 - 0 a keď to následne rozbehnem na 140 km/h a vyššie tak cítím mierne chvenie od všetkých kolies a pri následnom prevážení mám opäť 5 až 15g na kolese. Mam 18\", nové Dunlop pneu. Nejaká myšlienka, že čo s tým??? :myslim :myslim

Odesláno

Toudy: Je to nárazové zrýchlenie o 35 km, takže je to asi normálna reakcia.

Možno je to fakt normálne, len si to niekedy veľmi všímame a potom je z toho veľký problém.

Odesláno

508GT: Každá vyvažovačka je inak kalibrovaná, ale to chvenie nie je asi normálne. Koľko gramov závažia máš priemerne na disku? Na bývalej P407 som mal nové disky a nové pneu Pirelli a na dvoch diskoch som mal 150g závažia a nikdy som žiadne chvenie nemal.

Odesláno

508GT: Ahoj. Tohle mně dělalo u bývalýho auta u jednoho kola. Kolo vyvážený do nuly, při rychlejší jízdě chvění, po převážení klidně 20g na každé straně. Převážili to takhle třikrát a furt stejný. Pak sundali gumu a zjistili, že v ní mám nějakej bordel (cosi sypkýho) a ten samozřejmě vždycky \"rozvážil\" ono kolo. Tak vyfoukali gumu, umyli disk a byl pokoj.

Odesláno

No ja mam manual.Len nie vzdy sa to stane.Vacsinou to ide normalne ale sem tam sa to stane.Ked dojdem zo sveta tak sa skusim na to spytat.Nech mi aspon aktualizuju softvare alebo co.najhorsie ze presne takuto vec mi robila na mazde smikajuca spojka ale snad pri novom auto to nebude.Ved mam len 20k km.predtym to nerobil by som si toho vsimol.

Odesláno

Toudy : tak jsem to vcera zkoušel a nic takovýho jsem nepozoroval. Jenom na konci zrychlování, při dosažení požadované rychlosti, klesly otáčky zpět asi o 100. Ale to přičítám tomu, že tempomat v tom okamžiku mírně ubere.:myslim

Odesláno

Ano to je pohoda ale mne sa to stalo pocas jazdy ze vyskocili o 200 auto zvrcalo a potom zase spadli. Prislo mi to presme ako pri presmikujucej spojke.Ale auto stale zrychlovalo. Nveiem este poskusam ked pojdem po dialnici.Len mi to urobilo raz potom nic potom sa mi to zase stalo. Tak neviem. Ak to bude robit tak pojdem do peugeotu.diky za postreh pkr

Odesláno

Máte někdo taky takové jemné promáčkliny na víku kufru ? Není to moc vidět ,jen v určitém úhlu . Je to už od novoty . Na pravé i levé straně víka jsou dvě promáčkliny v průměru asi 4 cm . Na fotce to není moc dobře vidět , jen jedna , ale aspoň něco .

post-36314-14109628533025_thumb.jpg

Odesláno

Nemam to na tej plastovej casti kufra... viac ma vsak hneva, ze som si doma pri vchadzani do dvora malo nadisiel a o pravy stlpik branky sa mi podarilo skrknut pravu stanu zadneho naraznika (nastastie len naraznik)... buchlo to, ze som sa zlakol ze som ho minimalne odrtrhol...a nakoniec pozeram ze 4 ks cca. 10 cm dlhe hlboke skrabance az do plastu...:grr:grr

Odesláno

@Danilo : Hlasim tie iste preliaciny na veku kufra a co som kukal aj po novych 508mach tak niektore to maju a niektrore nie, ta horna cast je plastova a vypada to na vyrobnu vadu...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...