Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To 508GT:

Nadáváš na 508 a francouze. A právě to sis vybral sám, nebo se pletu? Jasný, porucha na autě není tvý rozhodnutí, ale opět opakuju, je to jen technika. U všeho, co si koupíš, můžeš trefit na špatnej kus a je úplně jedno, kolik za to dáš. Vždycky je to nepříjemný. Ať je to auto, telka, pračka atd. Tím ti to samo nepřeju.

Prostě si měl jen menšího smolíka, což se může stát komukoliv z nás. Fuj, abych to nepřivolal.:o

Vydrž a nenech si tu radost z nového auti tak lehce zkazit.:super

O náhradním autě jsem nic nepsal, k tomu není co dodat.:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:bacha:bacha:bacha

Odesláno

Tiež som učinil \"svadbu z rozumu\" a tiež súhlasím, že na prémiový segment to nemá. Jazdné vlastnosti má ale podľa mna výborné a vŕzgania v interéri sa mi s chladnými dňami vytratili :). Možne len všetko sadlo na miesto a už nikdy nič nebude vŕzgať :D.

Odesláno
To 508GT:

Nadáváš na 508 a francouze. A právě to sis vybral sám, nebo se pletu? Jasný, porucha na autě není tvý rozhodnutí, ale opět opakuju, je to jen technika. U všeho, co si koupíš, můžeš trefit na špatnej kus a je úplně jedno, kolik za to dáš. Vždycky je to nepříjemný. Ať je to auto, telka, pračka atd. Tím ti to samo nepřeju.

Prostě si měl jen menšího smolíka, což se může stát komukoliv z nás. Fuj, abych to nepřivolal.:o

Vydrž a nenech si tu radost z nového auti tak lehce zkazit.:super

O náhradním autě jsem nic nepsal, k tomu není co dodat.:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:bacha:bacha:bacha

S tvojím názorom nesúhlasím ale nebudeme sa zbytočne hádať ;).

Fabku som samozrejme odmietol, dúfam, že mi zajtra predajca dá rovnakú triedu auta.

Odesláno
Ma dosavadní zkušenost je ze odveze ale radost z jízdy to proste není,auto je neklidné,na mírných nerovnostech poskakuje,v aute se oziva všemožné vrzání,cvakání, s autem jsem najel 650km a rožla se kontrolka \" engine fault\"..no byl to sňatek z rozumu,už jsem nechtěl dávat mega za auto,ale je to propastní rozdíl a na 6 leté auto co jsem prodal prostě nemá ani náhodou..doufám že mě bude překvapovat nízkými provozními náklady,když si po jízdě připadám jak naklepaný řízek:D

Na jízdní vlastnosti a pohodlí si tu zrovna nikdo nestěžuje. Asi máš moooc citlivej zadek.:D:aut

Odesláno

Ale nenadávám,to bych se vyjadřoval jinak..jen jsem prostě čekal víc,auto se mi líbí,proto jsem do něj šel,ale..byl jsem zvyklý na plnou výbavu a nechtěl slevit,tak koupil 508SW..kdybych jezdil fáčkem,myslím že bych byl v sedmém nebi,ale z 535d je to prostě průser.škoda že nedali do všech 508 podvozek co je v GT, auto je prý klidnější..

Odesláno
A to se ti stalo za jízdy, nebo si chtěl auto nastartovat a odjet???

Pri pokuse o štart. Najprv hláška Steering wheel failure a potom som bol už len štatista :). :grr

Odesláno
Taky si myslím, že o nějakém naklepavání řízku, nemůže být řeč. Leda tak u GT, ale s tím je vázáno ono zmiňované rozhodnutí:)

za jízdy,pak jsem zastavil,ještě to 3x zkusil vypnout a nastartovat,až po hodině to zhaslo a já mohl pokracovat v jízdě..2male děti sebou,no nebylo to prima..pry nejaka teplota výfukových plynu..
Odesláno

Kluci opravdu nemám zájem tady něco pomlouvat,koupil jsem si to sám a bez mučení,jen si prostě musím zvyknout a zatím se mi hodně stýská...

Odesláno

508GT: to mi připomělo něco podobného , co se stalo kdysi jedné známé u Citrouše. Po odtahu do servisu zjištěno, že si kuna pochutnala na pár vodičích od svazku motoru.:o:o:o

Odesláno

Simpi : Dej tomu chvíli čas a pak uvidíš.:super

A klidně se můžeš pochlubit i fotkou, to se nestyď.:D

[upravil dne 10/10/12 22:07 od pkr]

Odesláno

Díky za podporu:)..fotku myslíš toho co jsem koupil nebo co jsem prodal?:)

Odesláno

Sakra, kecáme tu... a já jsem se musel jít mrknout na parkplatz:) jsem tu před hotelem na ráně, aby mi to ještě někdo neštrejchl! Klucí..mějte se a..508GT držím palce.:papa

Odesláno

Po vypnutí motora ostal volant \"nezaseknutý\". Čiže buď zlyhal mechanizmus blokovania volantu alebo len spanikárila elektronika a nezasekla ho a následne zablokovala štart auta. Predpokladám, že zajtra sa v servise rozhodnú vymeniť blokavací systém volantu bude to trvať aspon týždeň a bude to oprava typu \"pre istotu\" :roll

[Edited on 10/10/12 23:15 by 508GT]

Odesláno
Sakra, kecáme tu... a já jsem se musel jít mrknout na parkplatz:) jsem tu před hotelem na ráně, aby mi to ještě někdo neštrejchl! Klucí..mějte se a..508GT držím palce.:papa

Diky a práve kvôli takýmto \"hotelovým\" situáciam som si dal aj poistenie EuroGAP :).

Odesláno

Díky za podporu:)..fotku myslíš toho co jsem koupil nebo co jsem prodal?:)

No, seš na foru peugeot, tak hlavně co jsi koupil. Ale klidně můžeš obojí, si to přeberem.:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...