Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Mne to nesvietilo v pravých zad. dverách, nebol zapojený konektor ešte z výroby, vraj sa to občas stáva.

Diky za info. Snad to bude rovnaky problem aj u mna.

Odesláno

Môžem váš všetkých ubezpečiť, že za prisvecovanie hmlovkami vás nikto pokutovať nemôže a to môže vedieť vsetky paragrafy od predu do zadu a aj zo sna! Viem o čom hovorím!

Ja tu nepisem ci je alebo nieje povolene svietenie pri natacani volantu do zakrut atd.

Pisem o tom kedy je povolene a kedy nieje povolene svietit hmlovkami. To je pointoš. Na zamyslenie.

tak ako bolo uz povedane, svietit hmlovkami a prisvecovat zatacku su dve rozne veci. je to legalne a vozidlo je takto homologovane. su tam dve ziarovky... do zatacky prisvecuje ta druha ziarovka nie hmlovka aj ked je to v skupine s hmlovkou...

Precitaj si ten clanok na ktory som reagoval ako prvy.On tam doslova pise ze prisvecuje hmlovkou. Ak mu do zakruty svieti ine svetlo tak to meni celu situaciu.

Jaky ste tu vsetci velky frajeri.Ked vas zastavi dopravak ktory je nabombovany paragrafmi tak sa nezmozete ani na makke F a zaplatite pokutu a este sa vam trasu pol hod. ruky. :D:D:D

[Edited on 14/10/12 11:33 by Tibor100]

Odesláno
Niekto s 508 GT?

Zaujímam ma, či v ňom fungujú nočné prisvecovacie diody v madlach dveri. V nižšej vybave to ide, u mna nie :(.

Predajca ani netusil zo to v 508 vobec je..

Mne to svítí oranžově.

Odesláno
Takže k tým podsvieteným madlám: Oficiálne info z PSA - od 03/2012 sa toto podsvietenie nemontuje už do žiadnej 508 :o

Tak to je přinejmenším šok .... to už i u takových modelů šetří :myslim

Odesláno

Ešte jeden detail čo som si všimol, že kľúč od auta je pri GT verzii \"potiahnutý\" z jednej strany rovnakým materiál ako stredová konzola. Pekné to je :).

- Beriem späť - majú to aj iné verzie (ale nie všetky)

[Edited on 4/10/12 21:30 by 508GT]

Odesláno

Ja mam oba kluce leskle z jednej strany...presne tak ako stredovy tunel...Ale neriesim..kupil som si puzdro na ne a stale nosim vo vrecku...

Co sa tyka osvetlenia noh vpredu a vzadu, tak mam osvetlene - vymenil som povodne ziarovky za smd ledky 5050ky a teraz je to pekne zladene so stropnym bielym osvetlenim...:)

Odesláno

Inak lícovanie vonkajších dielov je podľa mňa fakt na biednej úrovni. Veľké špáry, krivé zakončenia a pod. Na predošlom Opli boli všetky vonkajšie hrany a medzery malé a pekne zladené. Detto A6.

Čo sa týka automatického prepínania medzi diaľkovými a stretávacimi svetlami, tak stačí výraznejšia reflexná dopravná značka a elektronika to prepne na stretávačky. Naštastie sa to ale nedeje často :).

Toľko moja ďalšia skúsenosť po 2 týždňoch :).

[Edited on 6/10/12 15:42 by 508GT]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...