Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám Allure výbavu a chtěl jsem ještě další věci (už jsem psal dříve) a co jsem chtěl navíc,tak mi u objednávání vždy odpověděli ,,Toto je jen v GT\". Snaží se kluci Francoužstí prodat nejdražší model ,nic víc . Taky to nechápu.

Mám sedan a u toho není elektrický kufr ,otevře se sice sám(na pružině),ale zavřít musím ručně. El.zavírání je jen u SW a to zase za příplatek :D.

[upravil dne 17/4/12 22:57 od Danilo]

Odesláno
úroveň pohodlí znamená, že si teplotu ve vozidle nastavujete podle své potřeby. Ty čísla nejsou stupně C, ale vlastně stupeň pohodlí. Takže např. při 22 nebude ve vozidle klima udržovat teplotu 22°C ale bude to třeba jen 19°C. Najdeš si svůj stupeň pohodlí a jezdíš na něj ve dne, v noci, v zimě, v létě:D

Když se budu s někým bavit o klimošce a řeknu ,,bylo horko ,tak jsem měl klímu nastavenou 19,5 stupeň pohodlí \" tak se mi vysměje co to plácám :D . Je to trochu divné .Ostatní auta to taky mají tak? Nebo to je výmysl Frantíků?

Odesláno

Naplápění zrcátek,masážní funkce,paměť sedadel,sportovní sedačky,19\" kola , silnější motor atd... To už je co přesvědčovat, né ? Toto nejde přikoupit k nižším verzím.

[upravil dne 20/4/12 09:35 od Danilo]

Odesláno
Cavte, dnes som cital ze novsie verzie 508 vyrobene zaciatkom 2012 maju zmenenu farbu podsvietenia celeho interieru, vsetko svieti na bielo. Chcel by som to porovnat zo starsou verziou ale este 508 nemam :( Mohol by niekto z vas rocnikov 2011 pofotit ako svieti interier v noci? :)

Prikladam odkaz na fotky noveho podsietenia:

http://www.peugeotboard.de/community/29383-ex-opelaner/fotos/innenbeleuchtung

Mohu potvrdit, dnes jsem si vyzvedl novou 508 a podsvícení má v bílé barvě.

Odesláno
Naplápění zrcátek,masážní funkce,paměť sedadel,sportovní sedačky,19\" kola , silnější motor atd... To už je co přesvědčovat, né ? Toto nejde přikoupit k nižším verzím.

[upravil dne 20/4/12 09:35 od Danilo]

Ty ostatní věco jo, ale jen zrcátka nee.

Odesláno
Cavte, dnes som cital ze novsie verzie 508 vyrobene zaciatkom 2012 maju zmenenu farbu podsvietenia celeho interieru, vsetko svieti na bielo. Chcel by som to porovnat zo starsou verziou ale este 508 nemam :( Mohol by niekto z vas rocnikov 2011 pofotit ako svieti interier v noci? :)

Akú máš výbavu? To biele podsvietenie je vo všetkých výbavách?

Odesláno

Akú máš výbavu? To biele podsvietenie je vo všetkých výbavách?

Mám výbavu Active, takže bude asi ve všech.

Odesláno

.... to bile podsviceni mi prijde fajnovejsi... mam oranzove... kolik muze kostovat vymena, jestli je to vubec mozny? predpokladam, ze to je vymena nekolika desitek zarovicek pod palubkou a budikama, ne?

Odesláno

nedokážu si představit jak to bude vypadat... já sem si teda zvyknul na to, že je vše oranžové a prostě OK... :-) ale třeba je to jen zvyk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...