Danilo Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 Díky - Láďa. To jsem se dozvěděl teprve po 6 letech co jezdím s digi klimatizací . Ale je to stejně jedno co to ukazuje,nastavím si to podle sebe ať je to °C nebo stupeň pohodlí hlavně že je ni dobře . Šlo by to zjistit jedině vniřním teploměrem jaký je rozdíl . Ještě dotaz : funguje vám při zařazení zpátečky sklopení zrcátek? Zkoušel jsem to podle návodu a nejde mi to. Asi to bude nutno zase povolit v diagnostice jako to bylo s denními světly. Pořád je co dolaďovat a to mě baví . Jen ta navi . Citovat
pkr Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 Já chtěl nechat to sklápění zrcátek povolit přes dia, pač mi to taky nejde a ten maník v servisu mi řekl, že tam tu položku nikde nenašel, že to bude asi jako u 407 jen s pamětí sedaček. Tak nevím. Třeba se to někomu povede najít a řekne nám, kde to v dia hledat. Citovat
mark001 Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 @ Danilo : som cital navod ohladom toho nastavenia spetakov pri cuvani a neviem ci som to dobre pochopil ale podla toho co tam je napisane to vypada tak, ze si musis sam prepinacom zvolit ktory spetak sa ma prenastavit. Asi to nefunguje na oba naraz, este nemam auto tak som to neskusal text z manualu : Automatické nastavenie sklonu pri spätnom chode Systém, umožňujúci pozorovanie zeme pri manévrovaní s vozidlom v spätnom chode. Programovanie - Motor v chode, zaraďte spätný chod. - Zvoľte si a postupne nastavte ľavé a pravé spätné zrkadlo. Uvedenie polohy do pamäti je okamžité. Zapnutie - Motor v chode, zaraďte spätný chod. - Premiestnením ovládača A smerom doprava alebo doľava si zvoľte príslušné spätné zrkadlo. Zvolené spätné zrkadlo sa nakloní smerom nadol do polohy, ktorá bola naprogramovaná Vypnutie - Vyraďte spätný chod a počkajte desať sekúnd. alebo - Premiestnite ovládač A do strednej polohy. Spätné zrkadlo sa nastaví do pôvodnej polohy. Zrkadlo sa nastaví do pôvodnej polohy aj v prípade: - ak je rýchlosť vozidla vyššia ako 10 km/h, - ak je vypnutý motor. [upravil dne 17.4.2012 14:26 od mark001] [upravil dne 17.4.2012 14:27 od mark001] Citovat
skuci Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 v tom případě by mě zajímalo, co u té klimy znamená LO a HI velice podobně to zní jako nejnižší nejvyšší... zajímavé... Citovat
skuci Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 za chvíli jdu do auta, tak si tam s tim budu schválně chvíli hrát... Citovat
Marcel00 Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 v tom případě by mě zajímalo, co u té klimy znamená LO a HI velice podobně to zní jako nejnižší nejvyšší... zajímavé... to znamena ze kuri/chladi na maximum bez ohranicenia tepploty... cize za idealnych podmienok bude v aute mozno aj 90 stupnov alebo pri LO bude v aute 5st... Citovat
pkr Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 skuci: Noo, hlavně aby sis to pohodlí neudělal až moc velký. [upravil dne 17/4/12 13:58 od pkr] Citovat
Danilo Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 Mark 001 : vím že se sklápí jen buď levé nebo pravé a né obě najednou . Ale nejde mi to ,jak jsem, psal zkoušel jsem to přesně podle návodu v ruce . Prk : s tou pamětí mě taky dostali chtěl jsem při objednání na sedačkách paměť a masážní funkci ,ale bohužel je to jen u GT . Dost mi ta paměť chybí ,mám sedadlo naštelované na mm přesně na sebe a když si sedne za volant manželka,tak potom týden šteluji zpět . Tak ji raději za volant už nepoušťím . Citovat
skuci Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 Našel jsem si to v návodu a teď tady zkouším všechny možný varianty, popojizdim po městě ale zrcátko ne a ne se sklopit sakra... Jestli nebude problém v tom aby když nastavím zrcátko aby se sklopilo a v návodu je rovnou po naprogramování jak zapnout ale nepíše se tady hak to zrcátko dat do původní polohy, protože tady vždy čekám 10s projistotu jeste popojedu a ono se ani nehne [upravil dne 17/4/12 16:02 od skuci] Citovat
mark001 Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 Tak to je ina parada s tymi sedackami a nastavovanim spetakov , dufam ze aspon to nastavovanie pojde povolit cez dia. aj ked je cudne ze taku prkotinu nepovolia hned od zaciatku. Mamina C4 to ma, ak 508 nie tak Citovat
Danilo Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 Bylo mi řečeno,že paměť sedadel má jen GT a jen s plnou kůži. Polokůže to asi taky nemá ani v GT. jj,teď jsem to četl v ceníku jen celokožené sportovní sedačky u GT . [upravil dne 17/4/12 20:31 od Danilo] Citovat
mark001 Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 Ale bolo by uz fakt cudne keby takuto zakladnu funkciu viazali na pamet sedaciek, tu ide len o cuvanie a nie o celkove nastavenie miesta vodica . No necham sa prekvapit ako s tym pochodite Citovat
Danilo Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 ne ne , my si nerozumíme . V příspěvku jsem psal o sklopení zrcátek u zpátečky a zvlášť o paměťi sedadel . Není to dohromady . Citovat
zedik Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 v pondeli jedu do servisu, tak nahodim dotaz ohledne zrcatek a dam vedet. pokud vas jeste neco zajima, zkusim to tam prednest a nechat vysvetlit. Citovat
mark001 Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 Danilo : rozumieme sa , moja chyba som zabudol napisat ze na nemeckom fore mi vkuse vsetci tvrdia ze boli v service a tam im to nevedia zapnut a vyhovaraju sa im na to ze nemaju vybavu s pametou nastavenia sedaciek. Citovat
Danilo Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 Aha , tak to by znamenalo,že to sklápění zrcátek jde jen u GT . Protože jiné výbavy nemají paměť u sedaček . zedik : mohl by jste se zeptat,jestli mění v záruce trysky ostřikovačů čelního skla. Totiž na Německém foru to řeší ,protože stříkají dost nízko a prý to Peugeot už u nich mění za nějaké jiné . Mi to taky ostřikuje dost nízko a při větších rychlostech to pak teče po celém okně a je třeba to znovu stírat. Citovat
zedik Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 Danilo: jasne, mam to jiz poznamenane, protoze jsme to jiz tady drive resili a pry to dela vice modelu nez jen 508 Taky me to dost s... Citovat
Agrafik Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 To si kluci děláte pr.el. To mě teda překvapuje, že takové blbiny jako naklápění... , paměť sedaček... má každá 508 a oni to narvali jen do GT. A já žil v domění, že je to nástupce 407/607 a pro mě adept do budoucna. Já už si na to všechno zvyknul, třeba to naklápění používám dost často:aut To chybí ještě ekonomická verze na 14\" kolech a bez krytů přihrádek ala Fabia Classic? Jak je to s kufrem, máte elektrické otvírání? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.