skuci Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 Kupoval ji na přelomu listopadu a prosince 2011. tak to by mohl ze známosti udělat vyhlídkovou jízdu, ať vím, o co já obyčejný 2,0HDičkář jsem ochuzen... Respektive zajímalo by mě to i se spotřebou teda ;-) Citovat
skuci Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 skuci, Tebe sa zobrazuje na displeji prekážka pri parkovaní, alebo máš len zvukovú signalizáciu? jj mě se zobrazuje překážka na displey a navi taky nemám... Citovat
skuci Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 dotaz ohledně klíčků... máte k vozu takovej ten klasickej vyklápěcí klíč, se 3 tlačítky na dálku a jako náhradní ten samej, nebo jen takovej jakoby rezervní bez dálky? Citovat
ozzy1 Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 Skuci,nejmenuje se tvůj otec Láďa a jeho polovička Zuzana? Citovat
skuci Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 jo jmenuje... to sem už tak známej v Kolíně či co...? Citovat
ozzy1 Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 Já jenom jestli náhodou nemají kancelář ve stejné ulici co je zdrávka? Citovat
skuci Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 jelikož dělám to samé, co oni takže máme kancelář jak je zdrávka a taťka má ix35 a Zuzka accenta ;-) a sakra sme provařený... tak já jim vyřídim že si píšu s Ozzy1 a je že je pozdravuje :D:D Citovat
ozzy1 Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 No,já jenom ,že s tvým tátou jsme byli největší rebelové v Zempu,když jsme tam spolu dělali. Citovat
ozzy1 Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 Ty znáš ještě jiný Zempo?Co otec,je doma? Citovat
skuci Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 jen jsem se ujišťoval... teďko není je někde v jižních Čechách... Citovat
ozzy1 Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 Já ,že jsem Tě párkrát po Kolíně viděl, my bydlíme v Husovce u náměstí.S tátou se znám už cirka 12 let.Jinak u měšťáků jste vedeni s tátou jako velcí potížisti.Ale kdo Vás zná ,tak ví co to je v Kolíně za ko...y.To asi ale víš.Živě si dovedu představit, jak Tvůj otec uvádí měšťáky do rozpaků.Já s nima bojuji každý den.To mi věř.:DKurňa,není toto diskuzní fórum o pažoutech? Citovat
stefano Odesláno 3. březen 2012 Autor Odesláno 3. březen 2012 Páni, takéto osobné veci sa tu dajú riešiť cez Soukr. Zprávy. (vpravo hore) Citovat
skuci Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 dotaz ohledně klíčků... máte k vozu takovej ten klasickej vyklápěcí klíč, se 3 tlačítky na dálku a jako náhradní ten samej, nebo jen takovej jakoby rezervní bez dálky? lidi nutně potřebuju odpověď... Citovat
stefano Odesláno 3. březen 2012 Autor Odesláno 3. březen 2012 skuci Ty máš azda ten druhý kľúč, len rezervný bez DO? Lebo ak áno, tak sa mi ani veriť nechce ako aj na tom šetria. Viem, že túto kombináciu kľúčov dodávali napr. v P307. Citovat
hoken Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 jo, když mi dávali klíče, taky jsem koukal, jak šetří plnohodnotný s dálkovým je jen jeden, u 407 ještě byly 2 Citovat
skuci Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 mno já měl u Golfa 2 klíče s dálkou ale šlo mi teďko o to, že prodejce zapomněl náhradní klíč na druhé prodejně a tak mi poslal včera ten náhradní a nebyl s dálkou... tak sem se lek, jestli mě nechtěj ošulit ;-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.