Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Okradli Vas? ako dalej ? zamykate sa v aute ?

Recommended Posts

Odesláno

Spztku asi snád len prinitovať ...

Raz som ale čítal jeden zaujímavý príbeh, a až mi naskočila husia koža ...

Nejakej maník v BA, ukradol SPZtky v noci zo striebornej škoda fabia ... A išiel s nimi natankovať ... To by bolo ešte v \"norme\" ale problém bol ten, že si tie špztky dal na svoju, takisto striebornú fábiu ... Natankoval, utiekol, a ten ******, inak ho nazvať neviem, ich vrátil späť na tú fábiu, s ktorej ich ukradol ...

To už bolo pre mna celkom nepochopytelné, nakolko si robiť možné problémy ešte tým, že značky budem montovať naspet na auto, a aktivne sa vystavovať ešte večšiemu nebezpečiu, je pre mna mimo realitu ...

Policajty auto samozrejme našli, a majitela sebrali do vyšetrovačky ... Jediné, čo ho zachránilo, bolo ,že okrem toho, že muž na zázname nebol on, nesedela nálepka SK na zadnom skle. Auto u pumpy ju malo, on mal taku lesklu chromovu na 5 dverách ... Ale aj to bola vraj pekná pakáren ...

Myslím, že toto sa dá iba s pomsty, inak si to neviem vysvetlit ...

Odesláno

tohlejsem slyšel i v Čechách, nevím, co na tom je pravdy. Alemělo by platit, že policista ti musí dokázat tvou vinu, ne ty jemu nevinu, nebo se pletu?

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Autozamykání byla první věc, co jsem vypnul. Na pumpě nezamykám, tankuju hned u prvního stojanu u nás v JC a na auto koukám. Když si jedu na pupmu jenom pro něco k pití nechávám to i nastartovaný (většinou služební). Jediná situace byla, kdy jsem se zamknul byla služební cesta Srbskem, tam mi to fakt nedalo :P

Odesláno

Na 807 je tohle tlačítko u stropu jak je osvětlení, se symbolem zámku, tím se to aktivuje, a, deaktivuje. Já to používám, aktivace je myslim tak, že, klíček otočíš na rozvícení kontrolek, a, na 3 vteřiny to zmáčkneš. Jinak u Superbu se to nazývalo, něco jako taxi mód, asi, aby nikdo neukradl pasažéry :D:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...