Péťa Odesláno 23. leden 2012 Odesláno 23. leden 2012 Cizí SPZtky jsou dobré, když jdeš na benzinku tankovat bez placení Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 23. leden 2012 Odesláno 23. leden 2012 Spztku asi snád len prinitovať ... Raz som ale čítal jeden zaujímavý príbeh, a až mi naskočila husia koža ... Nejakej maník v BA, ukradol SPZtky v noci zo striebornej škoda fabia ... A išiel s nimi natankovať ... To by bolo ešte v \"norme\" ale problém bol ten, že si tie špztky dal na svoju, takisto striebornú fábiu ... Natankoval, utiekol, a ten ******, inak ho nazvať neviem, ich vrátil späť na tú fábiu, s ktorej ich ukradol ... To už bolo pre mna celkom nepochopytelné, nakolko si robiť možné problémy ešte tým, že značky budem montovať naspet na auto, a aktivne sa vystavovať ešte večšiemu nebezpečiu, je pre mna mimo realitu ... Policajty auto samozrejme našli, a majitela sebrali do vyšetrovačky ... Jediné, čo ho zachránilo, bolo ,že okrem toho, že muž na zázname nebol on, nesedela nálepka SK na zadnom skle. Auto u pumpy ju malo, on mal taku lesklu chromovu na 5 dverách ... Ale aj to bola vraj pekná pakáren ... Myslím, že toto sa dá iba s pomsty, inak si to neviem vysvetlit ... Citovat
punkac Odesláno 23. leden 2012 Odesláno 23. leden 2012 tohlejsem slyšel i v Čechách, nevím, co na tom je pravdy. Alemělo by platit, že policista ti musí dokázat tvou vinu, ne ty jemu nevinu, nebo se pletu? Citovat
otinkos Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 neviete ako sa da nastavit to samouzamykanie ked vojdem do auto aby sa automaticky zamklo.? Citovat
pipistrel Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 podrzanim tlacidla na viac ako 2 sekundy. a zamkne sa pri jazde nad 10km/h. Citovat
Marcel00 Odesláno 27. březen 2012 Autor Odesláno 27. březen 2012 tlacitko v interieri vozidla :-) Citovat
MatrixChose Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 Autozamykání byla první věc, co jsem vypnul. Na pumpě nezamykám, tankuju hned u prvního stojanu u nás v JC a na auto koukám. Když si jedu na pupmu jenom pro něco k pití nechávám to i nastartovaný (většinou služební). Jediná situace byla, kdy jsem se zamknul byla služební cesta Srbskem, tam mi to fakt nedalo Citovat
groovred Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 Funguje to podrženi tlačítka i na 607-me? v dia sem našel jen nastaveni odemykani, klasický nebo selektívni Citovat
Mildík Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 Na 807 je tohle tlačítko u stropu jak je osvětlení, se symbolem zámku, tím se to aktivuje, a, deaktivuje. Já to používám, aktivace je myslim tak, že, klíček otočíš na rozvícení kontrolek, a, na 3 vteřiny to zmáčkneš. Jinak u Superbu se to nazývalo, něco jako taxi mód, asi, aby nikdo neukradl pasažéry :roker Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.