Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nefunguje mi el. čerpadlo a asi i počítač protože nesvítí kontrolka na palubovce.

Včera vše fungovalo a dnes ani ?uk.

Zkoušel jsem všechny pojistky ve skříňce a ty jsou dobré. Nevíte někdo co s tím?:bojim

Odesláno

paliv. čerpadlo má pojistku v černé krabičce v motorovém prostoru tak zkontroluj tam. Já měl upálenou pojistku a po výměně pojistky se opět zrušila, čerpadlo v háji, výměna za jiné. Na vrakáči kolem litru.

edit: na obrázku je označena šipkou dotyčná krabička

motor.jpg

[Editován dne 16/4/05 Butch]

Odesláno

Boral jsem pred 1/2rokem a prestavuju auto.Vcetne ele.o jine kastle.Mam take strach,ze to nepojede z duvodu nebehani cerpadla.Jsem se tu nekde ocetl,ze tam je nejaka narazova pojistka,aby cerpadlo po havarii vypnulo.Je to jen skutecna pojistka a nebo jeste nejake cidlo?

Odesláno

Butch dík za radu, je to dobrý vědět až příště zase budu hledat závadu kam taky šáhnout ale můj problém se tím navyřešil až když soused (taky Pažou?ák 405) mi poradil malej servis v Neplachově, tak jsem tam zavolal a ty ihned věděly o čem je řeč.

Poklepat při startování na čerpadlo co je v nádrži a funguje 100% dál - měly pravdu.

Pažoutek mi zase běhá bez problémů.:)

Odesláno

Tak si rovnou na vrakaci kup rezervni cerpadlo,jestli se ti zastavilo,tak se zastavi znova,jen otazka casu:D znamymu to takhle pekne opravili v servisu za 2500 a po dvou mesicich nejel znova a pak jsem mu ho menil.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...