Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

měl bych dotaz, zda někdo nerealizoval dodatečnou instalaci originální rádia???Jedná se mi o značku VDO (CD + MP3). Je potřeba zadávat kód a jet s tím ještě na diagnostiku???(nebo stačí jen ten kód???)

Děkuji za Vaše rady.

Tommy

Odesláno

No, většinou bývá na panelu napsáno MP3 a také by to mělo být na štítku. Mimochodem na štítku toho rádia z bazaru není ani vidět datum výroby.

Odesláno

MP3 tam mají napsaný až ty nový (do 207 - tuším od roku 2006).

Asi jste mě přesvědčili...No myslel jsem, že by vypadalo hezky, kdyby to fungovalo s palubním počítačem a dalo se ovládat na volantu...

Jinak tady u tohoto rádia mám ty MP3 odzkoušený, že jdou (206 RC):

post-11519-14109621823966_thumb.jpg

Odesláno

Tak jestli máš možnost se ještě dostat k tomu rádiu v 206 RC, tak ho vyndej, koukni na štítek a sháněj ho podle toho. Je sice pravda, že neorigo rádia se nechají sehnat mnohem lepší, ale zase origo do interiéru sedí a nechá se bez problému ovládat páčkou pod volantem. Já bych teda volil origo. Zkus nějaké vrakáče, tam by se mohlo nechat sehnat. Kolem Prahy je jich docela dost.

Odesláno
Tie origo za moc nestoja.

ale stoja ;) hraju dobre...

k domontovaniu radia:

znamy si do P308 daval origo radio a vsetko prebehlo ako po masle. z vyrobnej linky vyslo auti bez radia... :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...