Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím Pežotaci.Chcem sa spýtať aké máte spotreby z týmto motorom 1,6HDI 80kw. Ja mám 307sw r.v 2008 a tá spotreba po vymene trysiek medzi 6,7-7,5 litra.dik za všetky rady!Text:myslim

Odesláno

Trysky mi menili v Peugeote v NM. Tažkou nohou to nebude. Idem po dialnici 130km/h z tempomatom a PP ukazuje 8,5-9l a idem ten istý usek o dva dni a ukazuje 4,7-5,2l.Alebo idem natankovať plnú nadrž pred vymenou trysiek PP vypísal 1200km dojazd a teraz po natankovani 800km ale skutočne prejdem 930km.Idem po meste dlhšie 60km/h a PP píše 8,7-10,8l a o hodinku idem späť a na tom istom useku aj rychlostou ukazuje 3,7-5,5l. Tak neviem či treba niečo nadstaviť ? dik

Odesláno

Na 307 SW 1,6 HDi som jazdil dlhodobo za 5,2l. Teraz zo 407 SW viem zajazdiť aj 4,3 ale aj 6,5. Tam je dlhodobý priemer 6l. Asi ti to nespravili dobre. Neviem, či by nepomohlo prehrať soft v BSI :myslim

Odesláno

Ok.dik Snad to bude len tým PP ale aj tak mi to vychadza cez 6,4l spotreby po prepočte nadrž a km. Mám ho len od oktobra a dva tyždne po kupe sa menili tie trysky. Tak presne neviem čo od neho očakavať a možno bolo aj živšie ale to je len moja domnenka.diki ozvy sa ked budeš niečo vedieť

Odesláno

Ak je to 80kW, tak FAP na 100% mas a tej kolisavej spotrebe by to aj odpovedalo. Ak je FAP pred smrtou (nepises kolko mas nabehane), tak kludne moze regenerovat aj kazdych 100km.

Odesláno

Dancul ma pravdu, aj FAP to môže robiť. Treba pozrieť, či sú dobre nakonfigurované nové trysky a možno prehrať soft motora, prípadne BSI. Notory 9HY boli bez FAP-u a je to 80 kW 1,6 HDi.

Odesláno
Ak je to 80kW, tak FAP na 100% mas a tej kolisavej spotrebe by to aj odpovedalo. Ak je FAP pred smrtou (nepises kolko mas nabehane), tak kludne moze regenerovat aj kazdych 100km.

su 80kW aj bez FAP :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...