Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Ďakujem :grr:roll prečo potom z tadial stale prska olej na zvody ked som to pretesnoval silikonom na motory nedávno vydržalo to až mesiac :bojim

Pri pretesňovaní silikónom najprv odmasti dosadacie plochy, skontroluj či víko nieje deformované, nanes silikón a iba osaď skrutky. Cca po hodine, keď čiastočne zatuhne tak dotiahnuť. zároveň odporúčam prekontrolovať odvetranie motora aby sa nevytváral pod víkom veľký tlak.

Odesláno

Odmastniť som to odmastnil , víko som nezkontroloval :( či je rovné dal som presne tak ako píšeš silikon nasadil šrouby len tak na pol zavitu zakrutil aby viko nezpadlo z motora stálo to asi 3 hodinky bolo dosť chladno a potom som to dotiahol mesiac v pohode a teraz zas . Smrad neskutočný ale iba ked stojím naštastie . Ale zas môže byť aj to že na tom víku je kompresor na klímu a aj pumpa na servo :( skúsim to ešte dotianhuť trošku ked sa oteplí lebo koli 2 šroubam musim davat von kompresor na klímu .... A predné veko je v pohode :mrk

[upravil dne 14.1.2012 21:43 od maNkovic]

• O 3 týdny později...
  • O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...