maNkovic Odesláno 13. leden 2012 Odesláno 13. leden 2012 Zdravím potreboval by som zistiť či sa dávalo tesnenie na 3,0 V6 12v pod veko ventilov na to zadné kde je aj servo a klímakompresor . dik Citovat
maNkovic Odesláno 13. leden 2012 Autor Odesláno 13. leden 2012 Ďakujem prečo potom z tadial stale prska olej na zvody ked som to pretesnoval silikonom na motory nedávno vydržalo to až mesiac Citovat
vlk406 Odesláno 14. leden 2012 Odesláno 14. leden 2012 to ti nepovím, ale ten smrad při vypalování si pamatuju Citovat
pastorek Odesláno 14. leden 2012 Odesláno 14. leden 2012 Ďakujem prečo potom z tadial stale prska olej na zvody ked som to pretesnoval silikonom na motory nedávno vydržalo to až mesiac Pri pretesňovaní silikónom najprv odmasti dosadacie plochy, skontroluj či víko nieje deformované, nanes silikón a iba osaď skrutky. Cca po hodine, keď čiastočne zatuhne tak dotiahnuť. zároveň odporúčam prekontrolovať odvetranie motora aby sa nevytváral pod víkom veľký tlak. Citovat
maNkovic Odesláno 14. leden 2012 Autor Odesláno 14. leden 2012 Odmastniť som to odmastnil , víko som nezkontroloval či je rovné dal som presne tak ako píšeš silikon nasadil šrouby len tak na pol zavitu zakrutil aby viko nezpadlo z motora stálo to asi 3 hodinky bolo dosť chladno a potom som to dotiahol mesiac v pohode a teraz zas . Smrad neskutočný ale iba ked stojím naštastie . Ale zas môže byť aj to že na tom víku je kompresor na klímu a aj pumpa na servo skúsim to ešte dotianhuť trošku ked sa oteplí lebo koli 2 šroubam musim davat von kompresor na klímu .... A predné veko je v pohode [upravil dne 14.1.2012 21:43 od maNkovic] Citovat
maNkovic Odesláno 31. leden 2012 Autor Odesláno 31. leden 2012 A na odvetrávanie motora je len tá jedna hadica z predného veka do klapky ??? [upravil dne 20.2.2012 15:00 od maNkovic] Citovat
maNkovic Odesláno 20. únor 2012 Autor Odesláno 20. únor 2012 Nikto nevie kolko hadíc ide na odvetrávanie ?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.