Lukáš406 Odesláno 13. leden 2012 Odesláno 13. leden 2012 Zdravím. Je tu někdo z Brna kdo je ochotný mi koupit nějakou věc a poslat poštou??? Potřebuju koupit na zkoušku jedny hroty na šipky na www.nir.cz jednalo by jse o tyto hroty http://www.nir.cz/sipky-terce/hroty-na-sipky/hroty-soft-2ba/hroty-ks-tufflex-2ba-cerne,1800 šlo by o 50ks. Chtěl jsem jsi je objednat, ale kvůli 50ks chtějí poštovné 136kč + 20kč za balné. Proto se chci zeptat kdo je ochoten koupit a poslat nějakým jednoduchým a nejlevnějším způsobem do UL. Platbu zaplatím předem. Děkuji. Citovat
maturantka Odesláno 13. leden 2012 Odesláno 13. leden 2012 nemám s tím problém, ale až po 22. 1., teď jsem pryč. kdyby se to nevyřešilo nějak jinak do té doby a pokud na to extrémně nespěcháš, tak pak napiš třeba SZ Citovat
Dave_k Odesláno 14. leden 2012 Odesláno 14. leden 2012 Jsem před 2 roky tady kupoval šipky a nějaký hroty a vyšlo to i s poštou za dobrou cenu. Citovat
Lukáš406 Odesláno 15. leden 2012 Autor Odesláno 15. leden 2012 Jsem před 2 roky tady kupoval šipky a nějaký hroty a vyšlo to i s poštou za dobrou cenu. Jo tam jsi kupuju taky občas zboží. Ale momentálně scháním jeden typ hrotů. Jsou jsi hodně podobné, ale problém je, že jedny jsou kvalitnější a jedny stojí za prd. Citovat
Lukáš406 Odesláno 15. leden 2012 Autor Odesláno 15. leden 2012 Není problém.... Tak mi prosimtě kup, pak mi napiš kolik budeš chtít poslat pěnez na účet a kam. Díky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.