krugio82 Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 Zdravím Prosím o radu. Vrátili mi z technický peugeotka, že prý nejdou výškově stavět světla. když kroutím kolečkem regulátoru tak se sice světla hejbou ale buď opožděně nebo se hejbe každé světlo zvlášť. Když s tim chvíli cvičim nahoru dolu tak to potom jde normálně ale chvíli to nechám a už to zase zlobí. Nevíte co by to mohlo být? Citovat
Edison Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 Problém někde v motorkách/táhle na parabolu (třeba vypadlá kulička toho táhla z vidličky parabol. Druhá možnost je neupravenost kabelů uvnitř světlometů. No... a nakonec problém uvnitř převodů těch motorků. Citovat
Qcko Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 U mna pomohlo vystriekanie vnutra motorceka sprayom na kontakty Citovat
krugio82 Odesláno 12. leden 2012 Autor Odesláno 12. leden 2012 ještě dodám, když pootočím kolečkem třeba o jeden stupeň nahoru tak se světla nepohnou ale když malinko klepnu do regulačního kolečka, světla se hned do té dané polohy naštelují. Nemohly by to býd zaoxidované kontakty někde v té regulaci? Na podzim jsem řešil podobný problem s oxidací kontaktů v budíkách a dokonce jsem tady někde četl, že starší peug. na to dost trpí. Mám r.v. 1995 Citovat
Qcko Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 Samozrejme ze moze, vacsinou je to oxidaciou, vybrat to kolecko je brnkacka, rozober ho a vystriekaj a uvidis Citovat
koblih69 Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 Asi bych našel tu \"kostku\" s kolečkem ve zbytcích po 406, ale nevím jeslti je stejná na Old model (bylo to z new bez MUXu) Citovat
krugio82 Odesláno 24. leden 2012 Autor Odesláno 24. leden 2012 Tak jsem vykuchal regulaci výšky světlometů, komplet rozdělal, tišťák přejel měděným kartáčkem a ještě vyčistil kontaktolem. Světýlka se hejbou jak v \"transformerech\" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.