Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

V prvni rade zdravim vespolek a jelikoz jsem zde poprve v tomto roce tak preji veschno nejlepsi do noveho roku 2012 :)

Ted k memu problemu, posledni tyden se mi kazde rano stava nasledujici vec, kdyz chci nastartovat auto, otocim klickem do pozice na start, ale nic se nedeje, jenom kontrolky maji diskoteku a blikaji jak o zivot, rucicka ukazatele stavu paliva v nadrzi leti dolu a tot vse, po cca 10s se ozve pomalu starter, jedno otoceni, chvili nic, druhe, chvili nic, a pak se zacne tocit do toho se ozyva neco jako klikani relatka, auto se jakoby 2-3x samo odemkne, neco zacvaka uvnitr, vynuleje se mi displey s hodinama a radio se zablokne a pak auto naskoci a jede, tohle se mi stava jen rano pri prvni startovani.

Baterku sem premeril a je v pohode, este sem ji pro jistotu nabil, ale nepomohlo.

Sranda je ze dneska rano sem nastartoval bez problemu, tak ja uz vazne nevim.

Ze by nejakej Francouzskej sotek??

Nevite co by to mohlo bejt?

Dik za radu

Odesláno

Nie nie, problem v startery,alebo ukostrenie,radsej premer baterku....

Viac menej bud dostava maly prud(zla baterka/kontakty) alebo starter bere moc elektriky. Preto aj ten Las Vegas na budiku ;)

Odesláno

Tiež si myslím,že je to štartér,myslím že máš prebitých jeden možno aj viac článkov na rotore a kedže rotor nezastane stále na tom istom mieste raz to točí a raz to skratuje.Neodporúčam dlho štartovať pri skrate,lebo sa môže stať že z limuzíny budeš mať len kus zhoreného vraku.Skús zohnať druhý štartér a problém sa vyrieši.

Odesláno

crazybiker: Dik, premerim baterku a zkontroluju ukostreni a kabely.

605sri: pokud to je starter tak jaktoze mi to dela jen rano a pak uz ne? jaktoze treba dneska sem nastartoval rano v pohode, tam bude dle me nekde neco jineho.

Sazim na neco s kabelama nebo baterkou.

Odesláno

Podľa toho,čo píšeš hore to vyzerá,že Ti tam naozaj ráno niečo skratuje,ked je motor studený,ale pochybujem že to bude káblami alebo ukostrením,lebo keby to bol zlý kontakt tak by Ti pri štartovaní všetko zhaslo a musel by si ísť pokývať z káblom na baterke a dotiahnuť ho.Chyba bude v štartéry.Potom daj vedieť...

Odesláno

Tak sem vcera vecer zmeril baterku, 12.49V rano sem ji zmeril znova 12.29V, ale auto naskocilo na prvni otoceni klickem - uz druhej den po sobe bez problemu, tak ja vazne nevim.

Budu to pozorovat, ale stejne stim ted nic neudelam bo sem mimo republiku :(

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Hledal sem kde by mohl byt problem, nakonec sem zjistil ze v baterce nebylo moc vody, koupil sem destilku, dolil, dal si 15ti hodinovej trip(coz muselo baterku dobit na max :) a autak startuje na prvni otoceni klickem - i v tech krutejch mrazech co byli :) takze zatim problem vyresen, az na to ze sem urval tu platovou packu co sni otviram kapotu, takze ted to delam kombinackama :DD

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...