Petr.406 Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 Dobrý den, mám problém měnil jsem spojku na P306 1.4 rv.96, kde jsem měl odpojenou baterku a PC z auta venku kvuli místu, po zapojení PC a baterky nejde zadat čiselný kód na imobilizeru svítí pořád obě diody jak červená tak zelená a na kod, který tam před odpojením byl to nereaguje. Nevíte prosám jak to odstranit? děkuji Citovat
ineverexist Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 mam stejný problém, nic jsem sice s autem nedělal ale taky svítí obě kontrolky na klávesnici a nejde nastartovat u 106ky EDIT: po zapnutí klíčku to pípne a už se ani nerozsvítí žhavení, což tak vypadá že je to totálně v háji.... [upravil dne 12/1/12 19:44 od ineverexist] Citovat
ineverexist Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 OPRAVENO - SLÁVA žena může jet zítra do páce postupy: 1. neustálé tůkání kodu do klávesnice + čekání 1 minutu = NIC 2. odpojení baterky na 30 minut = NIC 3. kontrola a proměření všech pojistek = NIC 4. měření napětí baterie 12.03 V = zapojil jsem na 1 hodinu nabíječku a nechal zapnutý klíček , někdo tady psal že je možné nechat zaplý klíček až několik hodin i dní, podle počtu neůspěšných zadání kodu, kod jsem teda zadával pořad stejný ale předce jen. Odpojil jsem nabíječku, zapl klíček, zadal kod, zelená start a bylo to doba opravy: 3 hodiny hledání tady na foru + 1 hodina běhání ven a zkoušet a zkoušet stejně bych chtěl ten imobilizér vyřadit trvale, ale píše se tady že to stojí tak 1500 a musí se s tím k někomu do servisu, jen klávesnci odpojit nechci hodně zdaru všem ostatním Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.