Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny,

omlouvám se jestli se to už někde řešilo, ale buď jsem to přehléd nebo neumím hledat.

Mám 406 z 2001 a v ní mám rádio Clarion (obrázek není z mého auta) s kazetama a kulatou páčku na ovládání pod volanetem. Rádio má volbu na cd měnič, ale cd měnič tam není (nejspíš byl vybraný předchozím majitelem), každopádně mě zajímá jestli má někdo zkušenost s připojením nějakého usb adaptéru právě místo cd měniče u tohoto rádia.

Na foru i na netu jsem našel pouze adaptéry do rádií od roku 2002, tak jsem z toho trošku \"jelen\".

post-38511-14109621770642_thumb.jpg

Odesláno

Řešilo se to zde nedávno, viz další strana diskuze, tady je odkaz jinak uživatel Harlley to má zapojené na r.v.2000 bez novějšího MUX a funguje mu to taky, pročti si to téma

[upravil dne 10/1/12 18:24 od Dančák]

Odesláno

Přesně tak mam rok 2000 žádněj MUX kulatý ovladače a šlape to .Nejde o MUX ale o to že je to zaměnitelné s changerem v novém modelu. Když se podiváš na fotky rádií v tom shopu je tam to tvoje taky a je jedno jestli je to kazetová,nebo cd mechanika. jediné co u tebe bude nutné,pokud tam nebyl changer tak spárování na dia. pak si rádio myslí že je napojen klasickej changer.na paměťovou kartu uložíš 6 složek s názvy CD 01 až 06 a do každý složky 99 souborů. pak to ovládáš páčkou pod volantem. Samo tam jde připojit i jiné zařízení(telefon MP3 přehrávač.),to už ale nelze použít ovládání pod volantem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...