VladimírL Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 Zdravím všechny, omlouvám se jestli se to už někde řešilo, ale buď jsem to přehléd nebo neumím hledat. Mám 406 z 2001 a v ní mám rádio Clarion (obrázek není z mého auta) s kazetama a kulatou páčku na ovládání pod volanetem. Rádio má volbu na cd měnič, ale cd měnič tam není (nejspíš byl vybraný předchozím majitelem), každopádně mě zajímá jestli má někdo zkušenost s připojením nějakého usb adaptéru právě místo cd měniče u tohoto rádia. Na foru i na netu jsem našel pouze adaptéry do rádií od roku 2002, tak jsem z toho trošku \"jelen\". Citovat
Vítek1 Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 jo az 2002 protoze tam byla dalsi modernizace - komplet nova elektrika Citovat
Dančák Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 Řešilo se to zde nedávno, viz další strana diskuze, tady je odkaz jinak uživatel Harlley to má zapojené na r.v.2000 bez novějšího MUX a funguje mu to taky, pročti si to téma [upravil dne 10/1/12 18:24 od Dančák] Citovat
Harlley Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 Přesně tak mam rok 2000 žádněj MUX kulatý ovladače a šlape to .Nejde o MUX ale o to že je to zaměnitelné s changerem v novém modelu. Když se podiváš na fotky rádií v tom shopu je tam to tvoje taky a je jedno jestli je to kazetová,nebo cd mechanika. jediné co u tebe bude nutné,pokud tam nebyl changer tak spárování na dia. pak si rádio myslí že je napojen klasickej changer.na paměťovou kartu uložíš 6 složek s názvy CD 01 až 06 a do každý složky 99 souborů. pak to ovládáš páčkou pod volantem. Samo tam jde připojit i jiné zařízení(telefon MP3 přehrávač.),to už ale nelze použít ovládání pod volantem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.