janou Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 iphone síce nemám , ale do dual androida som napchal z nokie a upravil cez :Wondershare MobileGo Transfer . Do pamäte auta mi vošlo len 400 kontaktov Citovat
pkr Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Ak chcete, aby vam display v aute zobrazoval mena prichadzjucich hovorov, tak musi byt nakopirovany tel. zoznam v internej pamati auta a to v tvare +421xxx. V telefone (mam Samsung Galaxy S) musia byt kontakty len v pamati telefonu nahrane (nie na SIM karte), tym padom nemam ziadne problemy s BT telefonovanim v aute... Asi to víc záleží na softu v rádiu. Mě se nezobrazoval tel. seznam ani jméno kontaktu při volání. Po výměně rádia se zobrazuje všechno. S telefonem jsem nedělal vůbec nic a kontakty mám jak na simce, tak v telefonu. A zobrazují se i ty, který nemaj +420. Citovat
peterslang Odesláno 19. březen 2013 Odesláno 19. březen 2013 Nemáte nikto problém s oneskoreným zvukom počas telefónátu? s tymto nemam ziadny problem, funguje uplne v pohode, ziadne oneskorenie, rozumiet vyborne, paruje dost rychlo. Obcas mi ale telefon zamrzne a tvari sa ze je pripojeny. Samsung Galaxy S III Citovat
508GT Odesláno 19. březen 2013 Odesláno 19. březen 2013 Ja mám BB 9810 a to oneskorenie zvuku pri telefonovaní ma fakt štve. Zjavne ide len o problém BB, ešte skúsim s iphone, či to náhodou nie je len retardáciou môjho handsfree Citovat
Pedro35 Odesláno 20. březen 2013 Odesláno 20. březen 2013 Potvrdzujem - Samsung Galaxy SIII funguje bez oneskorenia a so cca 440 kontaktmi aj bez problémov Keď som mal kontaktov cez 500 tak mi všetky nezobrazoval , tak som archaizmy vymazal. Citovat
peterslang Odesláno 20. březen 2013 Odesláno 20. březen 2013 Pedro a nemrzne Ti SG S III? Ja mam tusim 770 kontaktov a mazat ich teda nechcem, co ked mi raz budu chybat Inak v adresari auta nevyhladavam kontakty, volam cez posledne volane cisla, v aute cez call list alebo vytocim manualne cez dial [Edited on 20/3/13 10:08 by peterslang] Citovat
Pedro35 Odesláno 21. březen 2013 Odesláno 21. březen 2013 mrznúť nemrzne, ak mi občas vypadne, tak to pripisujem sieti, lebo mi to v BA robí aj keď je SIII mimo auta, proste sa mi telefón na 20 ? sekúnd odhlási zo siete. Neriešim to, tie telefóny už majú toľko funkcii, že sa čudujem, že ešte fungujú [Edited on 22/3/13 06:34 by Pedro35] Citovat
peterslang Odesláno 22. březen 2013 Odesláno 22. březen 2013 heh tak to bolo dobree to je inak fakt, v tom telefone mam snad vsetko :-) Citovat
Marcel00 Odesláno 22. březen 2013 Odesláno 22. březen 2013 inak ja mam galaxy s2 tiez mi mrzol a podobne chobotinky... odvtedy co som vsetky aplikacie nahadzal nazad do internej pamati telefonu mam bozsky klud a telefon slape ako hodinky... Citovat
peterslang Odesláno 18. duben 2013 Odesláno 18. duben 2013 Caute vsetci, dost ma stvalo to mrznutie Galaxy S III, ale zda sa ze som tomu konecne prisiel na kloub a vypozoroval som tieto veci: 1. V prvom rade som sa musel rozlucit s kontaktmi, v telefone mi ich zostalo presne 439. Mam auto s BT bez navigacie, a pomocou softwaru \"Phonebook\" sa mi ich tam zmesti presne 480 ks. Pri tomto nastaveni vsetko funguje ako ma, kazde cislo sa nahra do pamate auta a ked niekto vola zobrazuje cislo volaneho. 2. Ten software robi divy, ale kontakt dokaze zobrazit max. 3 cisla: mobil, domov a praca. Aj ked pri niektorych kontaktoch mam az 7 cisel viac to nevie dat. 3. Prisiel som na super vecicku ako vyhladavat kontakty cez Directory. Dvojsipkou na radiu vpravo/vlavo sa da listovat adresar po zaciatocnych pismenach abecedy. Doteraz som o tom nevedel ze v directory sa da surfovat aj podla pismen abecedy, vyhladavanie sa znacne zrychli parada Potom uz iba staci dat OK a zvolit na ake cislo z tych troch chcem volat. Konecne som happy 4. Zistil som, ze BT v aute nahra adresar do auta iba ked sa prvy krat pripoji. Ak si do telefonu doplnim novy kontakt alebo stary vymazem, musim v telefone aj aute vymazat synchronizacny profil, nanovo sparovat a potom mam novy zoznam v aute. Az potom to fici. Mrznutie telefonu tomuto priamo pripisujem, pretoze ked sedi telefonny zoznam v aute aj v mobile, telefon nemrzne. Tak nejako mi to vychadza, mozno je to aj tym, ze uz mam v telefone menej kontaktov.. Takze zatial tolko novinky, zelam vela radosti z auticka Citovat
peterslang Odesláno 18. duben 2013 Odesláno 18. duben 2013 Este mala poznamka k formatu kontaktov, v mojom pripade je uplne jedno ci ich mam vo formate +421 alebo 00421 alebo rovno cislo Zatim Citovat
Pipinek Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 Zdravím, tak já mám telefon Xperia ARC S a byl jediný malinkatý problém a to ten, že se nemohl spárovat.. resp byl neviditelný pro HF v autě.. nakonec asi po 7. pokusu se spojili a vše proběhlo v naprostém pořádku.. synchronizace, volání , vše ok... Jediné, co mě štve je to, že pokud mám plný call list, tak je to pomalé.. když to promažu, vše je ok. a Další věc je to vyhledávání kontaktů... hodinu skroluju než najdu co potřebuju. to je nedořešené.. jinak s HF spokojenost... vše vidím, zobrazují se mi jména atd... a to mám všechna čísla uložena v telefonu i na sim různě... Citovat
skuci Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 to hledání v seznamu jsem vzdal... vzhledem k tomu, že mám soukromý i jako služební, tak skoro 900 čísel při představě volat někomu od Z tak se z toho zbláznim, takže hledám ručně v telefonu Citovat
Pipinek Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 Skuci, \"Z\" je v pohodě, bo to skroluješ naopak od \"A\" nahoru.. ale máš pravdu ten seznam to je mazec.. asi Francouzi maji v tel jen svoje nejbližší :-)) jinak co vím, tak ve Francii se nesmí telefonavat ani s HF Citovat
peterslang Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 A skusali ste scrollovat directory podla pismen abecedy? v strede na radiu mame smerove tlacitko s dvojitymi sipkami \">>\" alebo \"<<\". Mne to vyriesilo problem [Edited on 5/5/13 13:49 by peterslang] Citovat
Pipinek Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 to jsem ani nezkoušel, protože nechci sahat na radio, když řídím... ale jestli to funguje, tak to zkusím... škoda, že to nedomysleli Citovat
mark001 Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 Ja som to vyriesil tak ze vsetky najcastejsie volane cisla som si ulozil do radia, chvilku to trvalo, ale z 800 kontaktov tam mam asi 40 co sa uz prehladava vpohode Citovat
maraaa Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 A skusali ste scrollovat directory podla pismen abecedy? v strede na radiu mame smerove tlacitko s dvojitymi sipkami \">>\" alebo \"<<\". Mne to vyriesilo problem Asi nemas navigaci, me to s RT6 takto nefunguje. Nicmene mi to moc nevadi, protoze kdyz podrzim sipku nahoru nebo dolu (nebo joystick na stredovym tunelu), tak mi to zacne scrollovat dost rychle, behem par sekund profrcim vsechny kontakty... Mam neco pres 200 kontaktu... Ale trochu lip to soudruzi mohli vymyslet... Citovat
peterslang Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 No to je fakt, navigaciu nemam mam iba ten jednoduchy bluetooth, tam sa nedaju nahravat kontakty manualne, iba sa to skopci z telefonu, bez moznosti uprav v aute. V kazdom pripade to vyhladavanie podla zaciatocnych pismen abecedy mi cas znacne urychluje a je to velmi pohodlne. Inak je skoda ze auto nedokaze pripojit viac telefonov naraz, napr. sluzobny a sukromny, resp. ze nepodporuje hlasove vytacanie (moj byvaly ext. bluetooth na slnecnu clonu to zvlada bez problemov aj s dvoma mobilmi naraz). A ked ked si zapnem na telefone hlasove vytacanie, auto mi sice vypise \"say voice command\", ale aj ked vravim co chcem telefon nereaguje.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.