Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím chystám sa podbíjať strechu na domčeku takzvané podhlady. Budem robiť koníkov z krovových lát a na ne pôjde OSB doska. Ale mám otázku sú dva druhy lakovaná a nelakovaná akú je vyhodné použiť??? na OSB desku pojde polystyén hrúbka 2cm. sietka, kléber, omietka. Ak vie niekto poradiť niečo iné alebo iný postup,alebo ak som spravil v postupe chybu opravte ma.

Díííííííííík:papa:papa:papa:papa

Odesláno

Nelakovaná, jednoznačne. Tiež sa na jar na to chystám. Kolkátku ideš dávať? Ja asi 10mm. Na podbitie to stačí. Polystirén budem dávať trojku obyčajný, dvojka by sa asi dosť prehýbala. Ty ideš dávať tvrdený?

Lakovanú dával sused na šopu, ale tá neni nijak chránená, tak asi preto dával lakovanú.

[upravil dne 9/1/12 21:02 od marko306]

Odesláno

kaper: na co ten polystyren.? A ještě k tomu 2cm?. Vlhkost neřeš, při nevhodné skladbě to je úplně jedno. Popiš celé zapláštění z venku dovnitř.

Odesláno
Nelakovaná, jednoznačne. Tiež sa na jar na to chystám. Kolkátku ideš dávať? Ja asi 10mm. Na podbitie to stačí. Polystirén budem dávať trojku obyčajný, dvojka by sa asi dosť prehýbala. Ty ideš dávať tvrdený?

No moj ja polystyrén ešte neriešim aky najprv musím podbyť

a to asi 10mm

Odesláno

aj tak tie dosky su napustane zivicou a lisovane pod vysokym tlakom. treba dat lacnejsi variant.

spocitaj si kolko dosiek budes potrebovat a akych a vymyslim ti nejaku cenu;):papa

Odesláno
aj tak tie dosky su napustane zivicou a lisovane pod vysokym tlakom. treba dat lacnejsi variant.

spocitaj si kolko dosiek budes potrebovat a akych a vymyslim ti nejaku cenu;):papa

A ty čo si sa rozhodol robiž mi aniela strážneho ?????? mám to vymerané ževraj je rozmer šírka 80cm tej potrebujem 55m na dĺžku a potom potrebujem 20cm a tej tak isto55m na dĺžku po obvode a na metre štvorcové by to malo byť niečo okolo 55m štvorcových :D:D

Odesláno

doska ma rozmer 1250x2500mm. to je 3,125m2. cena za dosku tak 11,50. to je cca 3,7/m2.

to je od dodavatela na SK. zajtra skusim prezistit cenu v PL aka bude a uvidime;)

Odesláno
doska ma rozmer 1250x2500mm. to je 3,125m2. cena za dosku tak 11,50. to je cca 3,7/m2.

to je od dodavatela na SK. zajtra skusim prezistit cenu v PL aka bude a uvidime;)

OK dakujem pozriem aj to po čom zoženiem a porovnáme a pustím sa do toho. Ale predáva sa aj rozmer 80 na neviem teraz dĺžku a ja mam tu jednu stranu presne 80cm nemusel by som rezať ten rozmer ma zaujíma

Odesláno
viem že je ešte perodrážka a ta ma rozmer 675x2500mm:myslim

80-ku som ešte nevidel, ale pozriem sa na to.ak bude tak bude drahsia.sak uvidime

ok Ďakujem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...