Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zidd: děkuju :D chystám se do Rokycan na bazén a taky chci na myčku, jestli je nad nulou. ;) A možná konečně udělám nějaké fotky 407 a založím si konečně svoje vlákno (tesně před tím, než ji prodám :D)

Odesláno

Upřímně moje srdcová záležitost byla 205, co jsem měl. To auto bylo fakt super. Bylo to moje první auto, prorezlé skrz na skrz, jednou za rok jsem vypěnil prahy, přetmelil a celé přestříknul 2kg nitro barvy :D ale to co jsem s ním zažil .. ty ostatní jsou jen víc a víc dokonalé, víc a víc praktické, ale je to větší a větší nuda :) 407 byla ještě alespoň designérský úlet. Svezení v 508 je dokonalé, odhlučnění, spousta elektronických pičičandiček .. ale člověk jen se slzou v oku vzpomíná na to nadšení, když jsem poprvé nastartoval tu 1.1i ve 205 .. :)

Odesláno

mno profi sada na lěštění jedno sobotní dopoledne u ségry ve firmě a spousta práce ..:D

Takže dopadl dobře nechal se rozleštit..:D

Odesláno

zidd: mně totiž přijde, že to je takový lidový kolorit v Plzni ;) Někdo chodí po městě a auta, která se mu zdají moc hezká mírně poupraví. Mně se taky ukázal škrábanec na dveřích asi půl roku po koupi a vidím takto označených aut po Plzni spoustu :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...