Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím! mno až na to že poslední dobou nestíhám ani nic..:D a zničenýho zimáku asi nic..:D Jinak ropáček i nadále jezdí! vyměnili jsme brzdy a čepy, udělali technickou na 1*..:D

• O 4 týdny později...
Odesláno

Jak vás tady tak.. čtu .. (a to se netýká jenom této diskuse), tak mi není úplně jasné, proč někdo koupí auto, které pak musí během pár týdnů prakticky koupit nové v náhradních dílech :) Já osobně koupit auto a muset na něm vyměnit spojku, čepy, (rozvody beru, to je spotřebák), brzdy atd, tak jsem z toho mírně řečeno rozladěn :)

Odesláno

No jo no, když to koupíš, tak je na takovýhle přemýšlení pozdě...ve spoustě případu bude chyba na straně kupujících a jejich prohlídky vozu, před koupí...bohužel

Odesláno

No to jo, ale to nemusím být žádný odborník na auta (a taky že nejsem :) ) abych při zkušební jízdě neodhalil, že tomu klepou čepy jako vysušenýmu kostlivcovi a že klouže spojka :) A to nemyslím nijak konkrétně tady na zidda :) Je to tu hodně častý jev, jak jsem si všiml.

Odesláno

Úplně přesně vím o čem mluvíš...ale holt je to každýho věc za co utratí své peníze při koupi...

Někdo si prostě nedá poradit a pak brečí, ale takový jsou a budou...ale my s tím toho tady moc neuděláme:blablabla

A asi by jsme neměli tady ziddovi kecat do vlákna :mad::mad:

Odesláno

no ono pánové je lepsi koupit auto levnejš s nejakyma \"mouchama\" a investovat do servisu...nez koupit za vyssi cenu dle majitele \"bez investic\" a do roka , po treba 30t km ty díly menit stejne :myslim:papa

Odesláno

Hezky jste mi to vysvětlili..:D ALe obávám se, že vše co měním preventivně a né proto, že by to bylo rozbité, Ale mám přes 170k a postupně by ty věci umřeli:) Já totiž tvrdím, že prevence se musí vyplatit! Jediné co za dva roky umřelo s čím jsem nepočítal bylo čerpadýlko do ostřikovačů..:D čož neberu jako závadu! jinak já jsem s autem naprosto spokojen!

Odesláno

:D:D tak to je milý..:D

Tak já přidám koupil a vyměnil jsem olej v posilovači..:D origo koberce:) a komplet sadu nových koleček..:D

Odesláno

zidd: Fááákt to nebylo konkrétně na Tebe :D Moje nejvtipnější závada na 407SW byla, když mě na dálnici při předjíždění autobusu z ničehož nic opustilo pravé přední nadkolí :D

Apropos zdravím (taky)Plzeňáka ;)

Odesláno

No ne já si nemyslel, ža by to bylo na mě i když trochu..:D No tak to se mě nestalo já potkal akorát papírovou krabici..:D Jůůů další z naší malebné vesnice..:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...