ALF407 Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 Zdar chlapci,chtel bych se zeptat jestli uz nekdo resil u 407 napojeni ipodu na autoradio. Bohuzel moje radio neprehrava mp3 a vypalovat do nekonecna cd se mi opravdu nechce.Chtel sem ipod napojit na aux vstup ale po vyndani autoradia sem zjistil ze tam neni aux in ale jen dve svorkovnice 1 pro hlavni napajeni a rezim a druha pro cd menic. Napadlo me ze bych ipoda mohl napojit na svazek vedouci k cd menici ktery stejne nepouzivam.Ale ani na radiu ani na menici sem nenasel zadne schema co by mi pomohlo. Dalsi vec - budu potom potrebovat aktualizovat autoradio pres diagnostiku nebo by mel hrat i bez nastaveni. Citovat
HonzaZ Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 Jaké máš rádio? RD4 nebo RT3. Obě mají AUX vstupy. Citovat
ALF407 Odesláno 9. leden 2012 Autor Odesláno 9. leden 2012 mam RD4,kde jsou ty vstupy ? nebo jak vypadaji ja hledal cinch vstupy a ty sem nenasel. jen jak sem psal vyse dve svorkovnice na jedne strane a na druhe mam napojene dva asi koaxily na antenu Citovat
HonzaZ Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 Koukni sem http://www.peugeotdata.eu/data/407.php Citovat
ALF407 Odesláno 9. leden 2012 Autor Odesláno 9. leden 2012 diky to sem potreboval,hned jak bude cas tak to zkusim napojit Citovat
HonzaZ Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 Pozor, ten AUX se musí aktivovat na diagnostice. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.