Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

za 15 dní takovejdle věžák,to je rychlost,jsem zvědavej jak dlouho bude stát,kolik vydrží,píšou že 9 stupňu zemetřasku,a co taková povodeň a tsunamy:myslim

Odesláno

Taky jsem z nich měl pr..l,ale jen do tý doby co jsem se tam dojel podívat a spadla mi čelist.Ty nás za chvíli sežerou a myslim,že už jsou dávno před náma:myslim.Jak makaji to se jen tak nevidí.

Odesláno

na prdel z nich sadli aj poliaci ked im cinania zacali stavat dialnicu.akurat ze nedostavali a zdrhli.eu normy,kvalita atd su trochu inde.som celkom rad ze tam spat nebudem;)

ps: cesi sa vyjadrili ze si pockaju ako dopadne stavba dialnice v pl a ak to bude ok tak budu stavat aj v cz.to mozte byt teda happy ze to nevyslo;)

Odesláno

Inac kolkati ste boli v cine? Rick to tu pise dobre, mame sa coho obavat.Ja osobne som nebol v cine, ale par mojich znamych jo, pak som pracoval aj s tovarom z ciny. A jedno poviem, aj cina vie spravit kvalitu!!!Oni sa len prisposobili, chces neco za malo penez? Neni problem oni ti to spravia,ale pada kvalita pak ak zaplatis vacsie prachy mas aj lepsiu kvalitu ;) By ste sa cudovali kolko znackovych veci kupujete \"made in EU\" pak vyrabane v cine :D. Oni pracuju dost za pomerne menej jak my, su o dost snazivejsi, pak sa necudujme ;).

Odesláno

snazivejsi to by som moc netvrdil.keby nas bola miliarda a mali sme komunizmus a tvrdy tak aj tu by to mozno vyzeralo podobne.alebo sa chces s nejakym cinanom vymenit?co sa vyraba znackove v cine tak tomu cinania nevelia neboj nic.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...