Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, uvazuji o FAP OFF na 1.6HDI, mozna i CHIP.

Nevite o nekom dobrem v plzenskem prip. jihoceskem kraji?

Nejradeji bych zajel ke Strakimu, ale Chomutov je dost z ruky:(

Odesláno

Strakiho osobně neznám, ale ohlasy na jeho činnost jsou tady dobré, do Chomutova to máš z Plzně cca 100km, tak nevím co řešíš, ale je to tvoje rozhodnutí ;)

Odesláno
Strakiho osobně neznám, ale ohlasy na jeho činnost jsou tady dobré, do Chomutova to máš z Plzně cca 100km, tak nevím co řešíš, ale je to tvoje rozhodnutí ;)

jasne, ale do PLZ to mam jeste 80, takze celkem 180km;) a cesta silena, kdyz to vemu po dalnici tak to mam tak 250km tam a 250km zpet

Odesláno

Spolehlivého tady na jihu asi nenajdeš.Sám jsem za strakim byl a k němu to mám jednu cestu 250km.Jestli chceš kvalitně odvedenou práci tak neřeš kolik to máš kilometrů;)

Guest bimbo34
Odesláno

Firma fapoff.cz(Bystřice nad Pernštejnem) má akci, že za tebou přijedou a udělají ti fapoff u tebe za stejnou cenu jako kdyby jsi přijel k nim.

Odesláno

Já to budu dělat v Českých Budějovicích. DOstal sjme dobrý info na pána, který mi to udělá a vypne mi k tomu i EGR. Cena 3000, tak snad mi to nepojebe....Ted budu zjišťovat informace, tak můžu pak dát vědět.

Odesláno
Já to budu dělat v Českých Budějovicích. DOstal sjme dobrý info na pána, který mi to udělá a vypne mi k tomu i EGR. Cena 3000, tak snad mi to nepojebe....Ted budu zjišťovat informace, tak můžu pak dát vědět.

super, dej pak vedet

Odesláno

Ahoj tak jak jsi dopadl už to máš hotové dej vědět

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj tak jak jsi dopadl už to máš hotové dej vědět

Ahoj...Omlouvám se za nereagování.. Zatím jsme nic nezjištoval...Až po výplatě..ted jsem řešil něco jinýho...

Odesláno

myslim ze staci toto forum na to aby si zbytocne neuvazoval o tom kde a ako..jednoznacna volba by mala padnut na Strakiho...ak nemas este love na cestu a okolnosti tak pockaj este mesiac dva..(AK TO NIEJE AKUTNE SAMOZREJME ) medzitm sa dohodni s Petrom na termine a jeto....nebudes banovat uvidis...mne sice nerobil est eziaden zasah ale tu je toho more na forume otom ako komu POMOHOL.....a okrem toho FAPOFFu ti urcite pozrie aj cele auto ci ti slape....premyslaj otom....vea zdaru:papa:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...