jaykay Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 Zdravim, uvazuji o FAP OFF na 1.6HDI, mozna i CHIP. Nevite o nekom dobrem v plzenskem prip. jihoceskem kraji? Nejradeji bych zajel ke Strakimu, ale Chomutov je dost z ruky:( Citovat
HonzaZ Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 Pokud chceš mít jistotu dobře odvedené práce, tak neřeš jak je daleko Chomutov a domluv se se Strakim. Citovat
ozzy56 Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 Strakiho osobně neznám, ale ohlasy na jeho činnost jsou tady dobré, do Chomutova to máš z Plzně cca 100km, tak nevím co řešíš, ale je to tvoje rozhodnutí Citovat
jaykay Odesláno 7. leden 2012 Autor Odesláno 7. leden 2012 Strakiho osobně neznám, ale ohlasy na jeho činnost jsou tady dobré, do Chomutova to máš z Plzně cca 100km, tak nevím co řešíš, ale je to tvoje rozhodnutí jasne, ale do PLZ to mam jeste 80, takze celkem 180km;) a cesta silena, kdyz to vemu po dalnici tak to mam tak 250km tam a 250km zpet Citovat
pyrone Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 No tak tomu ale nerozumiem... 500km je vela? Za taky istotu by sa ti oplatilo ist aj viac km... Citovat
jaykay Odesláno 8. leden 2012 Autor Odesláno 8. leden 2012 jasne, asi za nim zajedu, jde o to, ze neni moc casu, tak zkousim, jestli se nenachcazi nekdo spolehlivej bliz memu bydlisti Citovat
vochy Odesláno 8. leden 2012 Odesláno 8. leden 2012 Spolehlivého tady na jihu asi nenajdeš.Sám jsem za strakim byl a k němu to mám jednu cestu 250km.Jestli chceš kvalitně odvedenou práci tak neřeš kolik to máš kilometrů Citovat
Guest bimbo34 Odesláno 8. leden 2012 Odesláno 8. leden 2012 Firma fapoff.cz(Bystřice nad Pernštejnem) má akci, že za tebou přijedou a udělají ti fapoff u tebe za stejnou cenu jako kdyby jsi přijel k nim. Citovat
bobes84 Odesláno 8. leden 2012 Odesláno 8. leden 2012 také ti doporučím Strakiho, je to machr také mám od něho Fap-off a hlavně za rozumnou cenu Citovat
tomi-h Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 Já to budu dělat v Českých Budějovicích. DOstal sjme dobrý info na pána, který mi to udělá a vypne mi k tomu i EGR. Cena 3000, tak snad mi to nepojebe....Ted budu zjišťovat informace, tak můžu pak dát vědět. Citovat
jaykay Odesláno 9. leden 2012 Autor Odesláno 9. leden 2012 Já to budu dělat v Českých Budějovicích. DOstal sjme dobrý info na pána, který mi to udělá a vypne mi k tomu i EGR. Cena 3000, tak snad mi to nepojebe....Ted budu zjišťovat informace, tak můžu pak dát vědět. super, dej pak vedet Citovat
japaja Odesláno 12. leden 2012 Odesláno 12. leden 2012 Já to budu dělat v Českých Budějovicích. DOstal sjme dobrý info na pána, který mi to udělá a vypne mi k tomu i EGR. Cena 3000, tak snad mi to nepojebe....Ted budu zjišťovat informace, tak můžu pak dát vědět. Ahoj tak jak jsi dopadl už to máš hotové dej vědět Citovat
tomi-h Odesláno 30. leden 2012 Odesláno 30. leden 2012 Já to budu dělat v Českých Budějovicích. DOstal sjme dobrý info na pána, který mi to udělá a vypne mi k tomu i EGR. Cena 3000, tak snad mi to nepojebe....Ted budu zjišťovat informace, tak můžu pak dát vědět. Ahoj tak jak jsi dopadl už to máš hotové dej vědět Ahoj...Omlouvám se za nereagování.. Zatím jsme nic nezjištoval...Až po výplatě..ted jsem řešil něco jinýho... Citovat
vrbis8543 Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 Zdravim.V Plzni dělaj za cca 5-6tis a nevim jak!!!!!Tak radši přemýšlej o Strakim,je to jistota a za menší love:myslim:myslim:myslim Citovat
godzilaTO Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 myslim ze staci toto forum na to aby si zbytocne neuvazoval o tom kde a ako..jednoznacna volba by mala padnut na Strakiho...ak nemas este love na cestu a okolnosti tak pockaj este mesiac dva..(AK TO NIEJE AKUTNE SAMOZREJME ) medzitm sa dohodni s Petrom na termine a jeto....nebudes banovat uvidis...mne sice nerobil est eziaden zasah ale tu je toho more na forume otom ako komu POMOHOL.....a okrem toho FAPOFFu ti urcite pozrie aj cele auto ci ti slape....premyslaj otom....vea zdaru:papa:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.