minimax Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Mám tu ešte jednu záhadu. Ručička na otáčkomeri si robí čo chce (hlavne pokiaľ sa nezohreje motor). Normále si si poskakuje aj keď auto nieje v pohybe na 3, 4, dokonca až 6000 otáčok. Ale motor ide na voľnobeh. Vie niekto čo by to mohlo byť ? (1,4 benz. r.v.95) Citovat
kuri Odesláno 8. leden 2012 Odesláno 8. leden 2012 Mne to zacalo robit tiez pred par dnami. Tiez zistujem co by to mohlo byt a co som zatial zistil tak v mojom pripade by to malo byt cidlo otacok alebo ako sa to vola. Neviete niekto ci to je tak. a este nasiel som jeho cenu na nete cca 60€ to je to take drahe sakra?...a motor je 1.9td 66kw Citovat
miroja Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 V pripade nafty TD by to mohol byt sniac, ale pri benzinaku mozno nieco ine, pretoze tam si snad ECU snima otacky motora a prisposobuje tomu vstrekovanie, takze vadny snimac otaciek by mal mat vplyv aj na chod motora. Ak sa nemylim, vystup na otackomer ide z ECU. Takze bud nejaky konektor tam, alebo snad skor samotny otackomer ??? ... Citovat
dany913 Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 no mne to robilo ked som mal v prdely cidlo na vodu ale vyskakovalo mi to iba do 3000ot. Citovat
kuri Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 nevedel by mi niekto povedat kde sa to cidlo nachadza alebo nejaka fotka by bola fajn ze by som to skusil precistit....a kolko je asi priblizna cena toho cidla? DAKUJEM Citovat
kuri Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 nevedel by mi niekto povedat kde sa to cidlo otackomera nachadza alebo nejaka fotka by bola fajn ze by som to skusil precistit....a kolko je asi priblizna cena toho cidla? DAKUJEM Citovat
PatoRS Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 mne na 1,9 D skakali budiky a mal som prelomeny kostriaci kabel medzi motorom a kostrou.... Citovat
dany913 Odesláno 16. leden 2012 Odesláno 16. leden 2012 no to cidlo na vodu je zelene a su 2 jedno je na ukazovanie na palubovke teplotu a druhe pre RJ.To zistis odpojenim jedneho a potom druheho ktore je na palubovku a ktore pre RJ. Aspon ja som to mal tak moje bolo pri termostate. Citovat
kuri Odesláno 29. leden 2012 Odesláno 29. leden 2012 prosim ta vies mi nejako popisat kde najdem ten kostriaci kabel skusal som google aj \"jak na to\" ale dako sa mi to nedari naist Citovat
kecod Odesláno 30. leden 2012 Odesláno 30. leden 2012 na naftaku to robi ten šteker ktory spaja drot z cidla z drotom co ide do otackomeru mal som ten problem tiez vymenil som cely novy šteker a otacky pekne drzia anskacu skus pozriet to. Citovat
majd Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 U mé 306 vede kostřící kabel od baterky dolů a je chycený šroubem někde pod zapalovací cívkou a přívodem vzduchu, mírně vzadu motoru, přístup tam byl otřesný. Doporučuji tedy nejprve vyzkoušet chytit někde na šroub nějaký silnější kabel a vyzkoušet jestli to je opravdu tím. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.