Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar.

Potreboval by som poradiť. Mám 1,4 benzín r.v. 95. Teraz pri chladnom počasí mi dosť blbne motor.Pokiaľ sa nezohreje tak pri nižších otačkach dosť cuká motor.Celým autom tak trhá ako keby bola špina v palivovom systéme. Zaujímavé je,že keď pridávam plyn a držím ho trochu viac v otáčkach tak to nerobí. Len vtedy keď je ustálená rýchlosť. Má s týmto niekto skúsenosť ??? Dík.

Odesláno

Mne robí to isté. Som myslel, že je to benzínom, ale nie je...cukanie je síce výrazné, ale extrémne ma neobmedzuje, takže neriešim.

[upravil dne 6.1.2012 13:14 od ferrari]

Odesláno

ferrari: máš pravdu ale ten filtr je nejednodušší akce a může se pak dívat dál :-))

Jinak je jasné že motor za studena může trochu cukat otázka jak je to moc ? Taky bych se mrknul na svíčky kolik mají najeto ? A když jsme u těch filtrů mrknul bych i na vzduchový filtr. Možností je víc.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Palivový filter aj sviečky mám nové a cuká to stále. A fakt to robí dosť intenzívne.Mám pocit že to bude niečo iné,ale zatiaľ som nevypátral čo to je.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Já měl stejný problém. Po výměně převodovky se nějak potrhaly drátky k lamdasondě a dělalo to to samé co tady popisuješ. Drátky jsem přepájel a problém byl vyřešen.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...