minimax Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Nazdar. Potreboval by som poradiť. Mám 1,4 benzín r.v. 95. Teraz pri chladnom počasí mi dosť blbne motor.Pokiaľ sa nezohreje tak pri nižších otačkach dosť cuká motor.Celým autom tak trhá ako keby bola špina v palivovom systéme. Zaujímavé je,že keď pridávam plyn a držím ho trochu viac v otáčkach tak to nerobí. Len vtedy keď je ustálená rýchlosť. Má s týmto niekto skúsenosť ??? Dík. Citovat
ferrari Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Mne robí to isté. Som myslel, že je to benzínom, ale nie je...cukanie je síce výrazné, ale extrémne ma neobmedzuje, takže neriešim. [upravil dne 6.1.2012 13:14 od ferrari] Citovat
fejfarz Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Měnil jsi palivový filtr ? Tím bych začal. Taky bych zkontroloval správnou funkci palivového čerpadla. Citovat
ferrari Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 No neviem, podľa mňa by pri špinavom filtri, resp. slabom čerpadle bol problém skôr vo vyšších otáčkach. Ale filter nezaškodí vymeniť. Citovat
fejfarz Odesláno 7. leden 2012 Odesláno 7. leden 2012 ferrari: máš pravdu ale ten filtr je nejednodušší akce a může se pak dívat dál :-)) Jinak je jasné že motor za studena může trochu cukat otázka jak je to moc ? Taky bych se mrknul na svíčky kolik mají najeto ? A když jsme u těch filtrů mrknul bych i na vzduchový filtr. Možností je víc. Citovat
minimax Odesláno 22. leden 2012 Autor Odesláno 22. leden 2012 Palivový filter aj sviečky mám nové a cuká to stále. A fakt to robí dosť intenzívne.Mám pocit že to bude niečo iné,ale zatiaľ som nevypátral čo to je. Citovat
Vojcek Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Já měl stejný problém. Po výměně převodovky se nějak potrhaly drátky k lamdasondě a dělalo to to samé co tady popisuješ. Drátky jsem přepájel a problém byl vyřešen. Citovat
Andreww Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 A co zapalovací kabely? Nejede Ti to jen na 3 válce? Citovat
Matt666 Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 alebo si skus naliat technicky lieh do benzinu lebo ak sa ti tam drzi niekde kvapka vody bude ti toto robit tiez a budes hladat aj do sudneho dna Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.