shark734 Odesláno 15. květen 2013 Autor Odesláno 15. květen 2013 nekleslo to ani trocha, len to trocha viac bucha Citovat
shark734 Odesláno 15. květen 2013 Autor Odesláno 15. květen 2013 tu by nepomohlo ani radio, to su rany jak keby ti niekto buchal do napravy kladivom Citovat
shark734 Odesláno 15. květen 2013 Autor Odesláno 15. květen 2013 len sa smej na cudzom nestasti Citovat
shark734 Odesláno 19. květen 2013 Autor Odesláno 19. květen 2013 V piatok som prehodil horné uloženia a guľové čapy na ramenách(nikdy viac ) a ešte sa to trochu poladilo. No a zajtra znova geometria. [upravil dne 19/5/13 21:37 od shark734] Citovat
shark734 Odesláno 4. červen 2013 Autor Odesláno 4. červen 2013 Vyriesil som trasenie volantu, zmenou pneuservisu. Na kazdom kolese boli rozdiely 30-50g. Vyvazenie som bol raz aj reklamovat, bez problemov priznali, ze mali problem s vyvazovackou a zadarmo prevazili, ale vraj stacilo predne kolesa. No prave na zadnych boli rozdiely mensie. Trasenie bolo este horsie, tak som dnes skusil stastie inde a je po probleme, uz som chcel hadzat auto zo skaly . Ten super dobry a super drahy pneuservis bol CENTRUMKOLIES v NR, uz ma tam neuvidia. Citovat
shark734 Odesláno 28. červen 2013 Autor Odesláno 28. červen 2013 Doprial som si darcek k jednemu mensiemu uspechu a zaroven som trocha sklamany, lebo ma chalan co to robil odhovoril od prednych okien, vraj po tom neskutocne idu ochrancovia. Chvilu som ho prehovoral a suhlasil len s prednymi stahovackami, tie male trojuholniky nechcel robit, mal strach, ze tie okna pokazi tak nakoniec som tam nedal nic.... Priepustnost je 15%, ale z kazdeho uhla a za kazdeho svetla to ukaze inak. A mensia hadanka, co je nove na aute okrem folii? Citovat
pipistrel Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 Ale bolelo ako sa mi varili zavity v hlave Citovat
marko306 Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 No a dúrku po stierači si iba prelepil páskou, či? Citovat
shark734 Odesláno 28. červen 2013 Autor Odesláno 28. červen 2013 je tam koncernova , zaslepka anteny Citovat
marko306 Odesláno 29. červen 2013 Odesláno 29. červen 2013 Mne zadný stierač stiera na hovno(ako u všetkých eurovanov) tak rozmýšľam o zaslepení. Tebe tiež stieral na hovno? Citovat
jozefvorisek Odesláno 29. červen 2013 Odesláno 29. červen 2013 Veľmi pekne na to ideš Ešte si nechytil spodok keď to máš znížené? Ja na sériovom to mám teda dosť nízko, neviem či sú také zničené pružiny, ale viac ako 10cm od zeme tam nie je. A po prdených fóliách naozaj idú, s tým nešpekuluj... okrem toho v noci by si nevidel nič. Teraz sa ti ako cúva? Citovat
shark734 Odesláno 29. červen 2013 Autor Odesláno 29. červen 2013 marko306: neviem ako stieral, jednu dobu som mal na zadnom okne reklamu a nepouzival som ho a nejako som si na to zvykol...teraz sa mi tam akurat bordel chytal jozefvorisek: cuva sa mi tak isto ako aj predtym, celkom dobre vidiet von a pouzivam bocne spatne zrkadla, stredove len ked cuvam tam kde to nepoznam...ak mas naraznik 10cm od zeme tak to mas urcite znizene, teraz to mam cca tak isto a nic nechytam, ale zvykal som si na to asi 2 tyzdne po znizeni. Mlada s tym ma problemy na tych foliach mi vadi ten rozdiel medzi predkom a zadkom, asi to risknem a dam na predne aspon tieto proti teplu http://www.skyfol.hu/sk/automobilove/shark-ir 75% priepustnost svetla...skoda, ze nemaju aspon 85% Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.