Guest minimaxa Odesláno 12. duben 2005 Odesláno 12. duben 2005 kamarádi, neválí se někomu doma vrtule k sahaře na 306ku r.v. 98 ??? je to plastová vrtule k ventilátoru, který drží na chladiči jen na drátěné konstrukci. Motorek mám OK, ale vrtule po bouchanci v háji. dík předem dejte vědět 604563645 Citovat
jbily Odesláno 13. duben 2005 Odesláno 13. duben 2005 hm, nemám... a přeji hodně štěstí ve shánění, protože já je sháněl cca 1/2 roku (mně se potentily motorky, resp. ložiska). Nakonec jsem zjistil, že snad na každé druhé 306ce je jiný typ této vrtule a motorku , mně tam kupříkladu nakonec pasovaly z Citroenu Xsara... Takže spíš bych poradil shánět s motorkem a původní vrtulí v ruce. Navíc napasovat novou vrtuli na osku motorku bude asi machrovina, ony ty vrtule jsou dost přesně vyvážené, aby neházely... Good luck... Citovat
vector Odesláno 23. duben 2005 Odesláno 23. duben 2005 Napsán autorem minimaxa kamarádi, neválí se někomu doma vrtule k sahaře na 306ku r.v. 98 ??? je to plastová vrtule k ventilátoru, který drží na chladiči jen na drátěné konstrukci. Motorek mám OK, ale vrtule po bouchanci v háji. dík předem dejte vědět 604563645 Hele bouchanče, robře si zkontroluj osičku, jinak dáš novou vrtulku a auto ti bude hezky vibrovat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.