tief Odesláno 12. duben 2005 Odesláno 12. duben 2005 Zdar, nasiel som na nete nejake pokecanicko o 6tikvaltovej prevodovke do peugeota. Viete niekto nieco o nej blizsie ( napriklad sprevodovanie ... alebo ci sa da zohnat a tak ) vdaka tief Citovat
Alííí Odesláno 12. duben 2005 Odesláno 12. duben 2005 Mně to kdysi kamarád nabízel, že to dělá nějakej chlap poblíž Karlštejna... Ale za kolik, a jak...? Taktéž nemám ani kontakt... ( Ale určitě se dělaj, jemu to nabízel na Felicii. Citovat
Vvitty Odesláno 12. duben 2005 Odesláno 12. duben 2005 Napsán autorem tief Zdar, nasiel som na nete nejake pokecanicko o 6tikvaltovej prevodovke do peugeota. Viete niekto nieco o nej blizsie ( napriklad sprevodovanie ... alebo ci sa da zohnat a tak ) vdaka tief 306 S16 ma 6ti kvalt... takze sehnat se da... samozrejme, zalezi na jakeho Peugeota.... a na $, teda €, ktery mas k dispozici Citovat
Kvasky Odesláno 12. duben 2005 Odesláno 12. duben 2005 No když to chceš brát z S16-ky tak taky záleží na daným typu motoru (kam to budeš dávat)!!! Každej motor má trochu jiný uspořádání. Myslím jako natočení motoru a asi i velikost poloos. Třeba 1,6-ka má na jiný straně startér než S16. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.