jozef1980 Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 Ahojte pezotaci Mam k Vam prosbu ohladom nefunkcneho otackomera.Mam p206,1.9D,51kw,r.v.1999 a cestou domov po emisnej kontrole mi zajazdy zlyhal otackomer.Nejaky ten kontakt tam je,pretoze niekedy sa sem tam pohne,ale to je vsetko.Na fore som aj hladal niekoho s podobnym problemom,ale ziadne konkretne riesenie som nenasiel. Za rady a riesenia Vam vopred dakujem [upravil dne 2/1/12 17:06 od jozef1980] Citovat
ChouLu Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 hoj, mas rozbitej motorek otackomeru neca se to opravit je potreba rozebrat budiky, rozebrat moturek, navrtat dirku, nahradit puvodni osicku (dratek, ja dal osu z budiku od vetví) a zase to poskládat otazka hodinky max Citovat
jozef1980 Odesláno 2. leden 2012 Autor Odesláno 2. leden 2012 Ahoj,dakujem za odpoved s riesenim Navod vyzera dost lahko,len neviem,ci by som si na to trufol.Palubovku som uz rozoberal,ale dalej by som asi do toho nesiel Cital som tu na fore,ze niekedy je to aj problem studeneho spoja,len neviem,ci sa to tyka aj mojho problemu... Citovat
mmmb Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 ahoj v clubu. Nahoře je funkce hledání. včera jsem to dělal Citovat
ChouLu Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 pokud by sis do toho netroufl,tak neni problem mi to poslat a ja bych ti ho za drobnou uplatu opravil Citovat
jozef1980 Odesláno 3. leden 2012 Autor Odesláno 3. leden 2012 Diki za odkaz...je to fajn navod.Aj som to pred tym vyhladaval,ale akosi sa mi to nepodarilo najst :-) ChouLu ak si na to netrufnem,tak dam vediet a nejako by sme sa dohodli Dakujem zatial za rady Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.