Dave_k Odesláno 19. květen 2012 Odesláno 19. květen 2012 Přifařím se tu s jedním dotazem ohledně IE9. Dopředu píšu, že primárně používám FF (pro rejpaly ). Jde u IE9 nastavit, aby při znovuotevření prohlížeče (např. po restartu PC) otevřely poslední prohlížené stránky jako to dělá FF? Hledal jsem to všudemožně v nastavení a našel jen obnovu stránek v běžícím okně IE. Citovat
MotoMoto Odesláno 19. květen 2012 Odesláno 19. květen 2012 Pokud neuzavřeš záložky ručně a restarutuješ s otevřeným IE tak po načtení OS a spuštění IE se mě zeúptá zda chci obnovit poslední relaci. Tobě ne? Citovat
MotoMoto Odesláno 20. květen 2012 Odesláno 20. květen 2012 Tak jedině ručně Klikněte na tlačítko Nástroje a potom na příkaz Znovu otevřít poslední relaci procházení. Všechny webové stránky otevřené při posledním zavření aplikace Internet Explorer se otevřou na nových záložkách. a nebo zkusit najít co máš v nastavení na toto téma vypnuto. Citovat
Dave_k Odesláno 20. květen 2012 Odesláno 20. květen 2012 Znovu otevřít záložky není problém, ale jak zavřu celý okno tak už je tahle položka šedá neaktivní. A kde to zapnout nemůžu právě najít. Citovat
MotoMoto Odesláno 21. květen 2012 Odesláno 21. květen 2012 Já když zavřu okno se záložkama a otevřu ho znovu tak tam tu položku obnovení mám dostupnou a funguje. Takže někde nějaké nastavení, ale kde to nevím. [upravil dne 21/5/12 12:05 od MotoMoto] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.