lampa Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 Zdravim vsechny v nove roce, na novy rok se mi stala nemila vec. Nasedl jsem do auta a nemohl jsem vyradit (byla zarazena 1., auto stalo na rovine). Po cvhili cloumani a prani se s fofr klackem jsem tu rychlost vytahnul (nepomohlo jestli spojka byla seslapnuta nebo ne). Pak nesla zaradit zadna rychlost. Zkusil jsem nastartovat a to stejne, neslo zaradit nic, zpatecka sla pres zuby, ale zaradit taky nesla. Dival jsem se na tahla, tam byly vsechny v poradku - zadne ohnute, zlomene, nic... Chvili jsem kvedlal s fofr klackem nechal to byt a sel si dat uklidnujici pivo. Za 4 hodiny jsem to zkusil znova, slo to, ale pouze pri nenastartovanem motoru. Kdyz jsem nastartoval motor, tak neslo zaradit nic, zpatecka opet zuby. Vypnul jsem motor zaradil 1 a nastartoval - auto normalne jelo, ale rychlost nesla vyradit. Lanko je v poradku, pedal zabira jako obvykle. Po dalsim uklidnovacim pivu a kvedlanim s fofr klackem, to nejak zacalo fungovat, tj slo radit jak pri vypnutem motoru, tak i nastartovanem, akorat jednicka a dvojka jde radit hodne ztuha a zpatecka pres zuby (takze ji neradim). Pri razeni se neozyvaji zadne rany, skripani, bouchani nic... Opravdu odchazi spojka nebo jenom jeji cast nebo jeste neco jineho to muze byt ? Citovat
ozzy56 Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 vypadá to spíše na zamrzlou vodu někde, zkus dát auto do tepla, jestli to bude dělat taky, podívej se i na olej v převodovce, možná i tam bude voda, nebo naopak hustý humus:myslim [upravil dne 2/1/12 12:00 od ozzy56] Citovat
lampa Odesláno 2. leden 2012 Autor Odesláno 2. leden 2012 V cem by to zamrzlo ? Teplota v noci byla 2 stupne nad nulou, posledni 3 dny (a kdy se to stalo byla teplota pres den 10 stupnu) Citovat
ozzy56 Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 napadla mě ta zmrzlá voda, třeba v kulise řazení,ale když bylo teplo, tak nevím Citovat
lampa Odesláno 2. leden 2012 Autor Odesláno 2. leden 2012 Tak nove chovani pedalu: tvrdy jak sutr, potom utece pod nohou. Zaradit rychlost jde pouze pri vypnutem motoru. Lanko se da nejak nastavit ? Zavzdusnene to byt nemuze, kdyz to nema hydro Citovat
MilanF1 Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 Lanko je buď manuálně štělovací nebo automaticky. U těch automatických bývá problém, že se ten mechanismus pokazí a zůstává viset pedál na podlaze. Manuální se dá nastavit u převodovky. Nebude problém spíš někde ve spojce, nevysypalo se tam něco? Nevím, jak technicky spojka funguje, takže v tomto neporadím. PS: Nezapletlo se ti mezi táhlo řazení nějaké zvíře? [upravil dne 2/1/12 14:05 od MilanF1] Citovat
lampa Odesláno 3. leden 2012 Autor Odesláno 3. leden 2012 zvire, urcite ne, pes byl v kufru dneska kamarad zkusi vymenit lanko, uvidime, vypada jak by spojka byla porad v zabehu Citovat
Qcko Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 Takto sa chova zlomeny pritlacny kotuc, resp. cast jeho lamiel, menil som kvoli tomu spojku nedavno Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.