Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

sry za OT... lete som chcel kupit 605 2,5 td za 2100 euri... ale bolo to fakt poriadne auto... plna vybava (kozene el sedacky s vyhrevom, tempomat, siber, digi klima, ostrkeovace svetiel atd atd..:) .. nadherna je....

a nato, ze vas je tolko aktivnych 605karov, mohli by ste tieto stroje odfotit a dat na net...:).. pekne kusky sa uz casto nevidia..:/

Odesláno
pekne kusky sa uz casto nevidia..:/

Souhlas - poslední hezkou 605ku jsem viděl u Vertexe, ale mám pocit, že už jíb taky prodal (a byl to 100% 3,0 benzín)

Odesláno

ta nasa je podla mna tiez pekna hlavne co sa tyka interieru tak ten je velmi zachovaly :) na laku su kde tu nejake skrabance ale to sa na jar da prelestit a bude to ok. Sice ma nejake mensie muchy ale postupne ich vychytavame a uz nam ich nastastie vela neostava :) a inac je to 2,5 td, rocnik 98 v plnej vybave okrem koze

Odesláno

Inac ma napadla este jedna vec, sa tu pisalo,ze ten motor ma prevadzkovu teplotu 95°C, co mi nikdy neslo ani do hlavy proc dodavka mala stale nad 90.Neda sa to nejak upravit? s vymenou termostatu za nejaky,ktory skorej otvara?

:-( Tak skusam skusam a nic, na Sr je to biedne, CZ je o nieco lepsie na tom, ale viac menej nikto nema zaujem o vymenu za s40-viac menej aj jo, len bez doplatku(co sa mi zas neoplati)

Inac nema niekto,alebo neviete o niekom kto vlastni 605 najlepsie v dieslaku NZ/SA/TT, s ktorym by som mohol skocit na kaffe a ukazat mi to auticko? Viac menej som nikdy nevidel uplne z blizka(nikdy som nemal o to auto zaujem) a pak by bolo dobre aj vyskusat, nechcem zas z necoho co som zvyknuty skocit naspat do slabsieho....

Odesláno

mi16- ta 605-ka uz neni na nete a to bola troska, najskor to predaval neviem kto za 300, pak druhy inzerat to iste auto len s fotkami za 350 eur.

Ovsem zas slovensky predajca(prvy inzerat, hlava prasknuta a chyby od A po Z/druhy inzerat,uz staci len dotiahnut hadicky :-D lol) takze tolko o slovenskom predajcovi.... keby som bol v tt tak kuknem, cakal som do stredy(mam skusku tak budem v tt) a nejak to uz neni aktualne :-D

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

tu modru som videl asi pred 15 minutami .. stoji v PD na parkovisku .. je pekna celkom ale dost spinava .. ja mam tiez na predaj jednu 605 2,1 td dnes som do nej zalozil SVckove sedacky a zajtra este vymena oleja :P a este sa chcem opytat kolko si ochotny dat za 2,5 td tusim 1998 ?? .. lebo MOZNO!!! by som ti vedel jednu dohodit

Odesláno

Za kolko? Ak je auto dobre, ja som ochotny aj doplatit.

Inac ludia, ted mam moznost jednu 605-ku kupit za trocha smiesnu sumu... tak sa pytam priblizne aku maju hodnoty 605-ky 2.1TD ???? este pred faceliftom, pak viac menej bez vybavy.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...