anthraX306 Odesláno 16. prosinec 2012 Autor Odesláno 16. prosinec 2012 jo a ted se divam podruhe na fakturu a pry mi byl odstaven AGR ventil :myslim:myslim:myslim:myslim:myslim, toto je proste no comment protoze on to nejen napsal ale i rekl kdyz sme se spolu bavili...mozna nekteri budou vedet...byl to servis ORSÁK, byl to otec rallyoveho jezdce jaroslava.. Citovat
lukaro Odesláno 16. prosinec 2012 Odesláno 16. prosinec 2012 Vidím, že nejsem sám, co má problémy... Mě pořád svítí Antipolution fault (kontrolka motoru svítí) a někdy to hodí chybu Catalyst convert fault. Jo a teď jsem byl s autem pryč, a házelo mi chybu ABS fault. Ale po několika zastávkách v obchodě a znovu nastartování zmizla... A nechci raději vědět, kolik mě oprava po Novém roce bude stát. A to musím v lednu na technickou.... Citovat
anthraX306 Odesláno 16. prosinec 2012 Autor Odesláno 16. prosinec 2012 jo kamaráde, spletl jsem se v 307, myslel jsem že se mě tyto problémy vyhnou, jezdí mnoho 307miček a četl jsem i spokojené recenze, a vypadalo to fakt na voňavku, po roce můžu říct že opravdu jen ,,vypadalo\'\'. Takže žádný prodej nebude dám ho prostě za každou cenu dokopy a nechám si ho co nejdýl to pude...až teď si uvědomím jak má stara 306 dtčko byla vlastně motorově skvělá... Citovat
lukaro Odesláno 16. prosinec 2012 Odesláno 16. prosinec 2012 Ty jsi z Luhačovic? V Uherském Brodě jsem auto kupoval Jinak já kupoval auto jako v \"úžasném\" stavu, bez závad a prý nebourané... Jo, v roce 2010 bylo ťuknuté na stranu řidiče, o sloup... Kdo ví co mě ještě potká. Ale auto prodávat nechci, dost jsem investoval. Spojka, rozvody, zadní tlumiče, a já nevím co ještě... Citovat
anthraX306 Odesláno 16. prosinec 2012 Autor Odesláno 16. prosinec 2012 Jj sleduju občas tvoje vlákno taky sis užil...jj brod mam 11 km Citovat
anthraX306 Odesláno 21. prosinec 2012 Autor Odesláno 21. prosinec 2012 opet dnes studene auto, netahne po zahrati ok, nemam uz ted pred vanocama nervy to resit... Citovat
lukaro Odesláno 21. prosinec 2012 Odesláno 21. prosinec 2012 Tak vidím, že prostě my dva máme smůlu Citovat
anthraX306 Odesláno 31. prosinec 2012 Autor Odesláno 31. prosinec 2012 Tak je to dneska přesně rok kdy mám auto a kdy jsem mu založil tohle vlákno..nicméně po přečtení všech stran jsem měl spíše s ním starosti než radosti. Uvidíme co přinese následující rok, ale čím dal více se rýsuje že si bude muset na příští rok najít nového majitele dochází mi s ním trpělivost... Citovat
anthraX306 Odesláno 21. leden 2013 Autor Odesláno 21. leden 2013 diagnoza : asi turbo...to je snad ta nejhorsi odpoved co muze clovek slyset a uplne nejlepsi na tom je to ASI.. Citovat
Moral3z Odesláno 22. leden 2013 Odesláno 22. leden 2013 Tak to je ovšem velmi špatné... a to ASI je asi uplně nejhorší... Citovat
anthraX306 Odesláno 22. leden 2013 Autor Odesláno 22. leden 2013 čekám na větší mrazy, poslední 2 jizdy včetně té do servisu to ovšem nedělalo a bylo lehce pod nulou...nechápu Citovat
anthraX306 Odesláno 23. únor 2013 Autor Odesláno 23. únor 2013 Auto opraveno, jede jak má, + vyměněn termostat a jeden čep. Nicméně jsem už rozhodlý definitivně auto prodat (pokud se prodá když vidím ty ceny je mi do breku...), takže tímto příspěvkem vlákno končí, zatlačím slzu a jde se dál... Citovat
shark734 Odesláno 23. únor 2013 Odesláno 23. únor 2013 teraz ked je konecne OK tak ho predas? Citovat
anthraX306 Odesláno 24. únor 2013 Autor Odesláno 24. únor 2013 ChouLu: benzin 1,4, treba 206tka se mi dycky libila ale je na me proste mala, takze kdovi jestli zustanu vubec u peugotu :-X Citovat
anthraX306 Odesláno 25. květen 2013 Autor Odesláno 25. květen 2013 Nebudu kvuli tomuto zakládat nove vlákno..sháněl jsem nějaky dočasný (na 2-3r.) levný povoz ( kolem 30 tis.) Sháněl jsem 306 pak šla v uvahu i 106tka no nakonec se mi dostalo vynikající nabídky na kterou nešlo říct NE...bohužel bez znaku lva... a i přes kecy lidi kolem mě, že jsem udělal dobře že jsem utek od pugu tak si myslim že jsou to dobre auta, bohužel jsem neměl v připadě 307my šťastnou ruku a hlavně rozum... Na toto forum budu chodit i dal , ještě jednoho puga doma mame Nástupce: Snad tady nedostanu za to lynč Citovat
Guest StibTo Odesláno 25. květen 2013 Odesláno 25. květen 2013 Hm hezka fotecka a co takhle nejaka specifikace ? Co je v tom za motor, vybava ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.