Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím poslední dobou mám dost mizernej signál.Rádio jsem skoušel u kamaráda a hrálo perfektně.Potřeboval bych pomoct sundat stropnici a dostat se k tomu.Stejnak mi upadl takový zahlý plech u brzdového světla tak bych ho tam dal z5 :). Jinak pokud máte někdo typ na nejákou dobrou anténu budu rád za každou radu :)

Odesláno

vymen jenom ten kabel na antenu a mas pokoj. to myslim ze udela jednou vsem ta antena mne to taky udelalo. vymenit anteni kabel a mas pokoj (koaxialny kabel)

Odesláno

nemusí to být právě jen ten kabel, spíš zesík co je přímo pod anténou... mám stejný problém. měnil sem už koncovku zezadu k rádiu a nic.

Odesláno

me zaclo vypadat radio.. jel jsem a chvili ticho.. radio jsem nakonec nahradil Pioneerem, a od té doby mi hrála jedna stanice.. zoufale jsem koupil zesilovač, kterej jsem dal za rádio.. hrali mi 2 stanice... nakonec jsem tedy koupil anténu a kabel... a při natahování kabelu jsem narazil u starého na spojku, která byla totálne zaoxidovaná. vyčistil jsem jí a najednou rádio hrálo na starou anténu i starý kabel :D:D

• O 2 roky později...
Odesláno

Jak se prosím tě mění ten kabel? to není asi jednoduchý co?  :)  a na tu spojku si narazil kde? musím to taky omrknout... rádio signál KO  :bacha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...