Janec Odesláno 31. prosinec 2011 Odesláno 31. prosinec 2011 Zdravím poslední dobou mám dost mizernej signál.Rádio jsem skoušel u kamaráda a hrálo perfektně.Potřeboval bych pomoct sundat stropnici a dostat se k tomu.Stejnak mi upadl takový zahlý plech u brzdového světla tak bych ho tam dal z5 . Jinak pokud máte někdo typ na nejákou dobrou anténu budu rád za každou radu Citovat
comm Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 vymen jenom ten kabel na antenu a mas pokoj. to myslim ze udela jednou vsem ta antena mne to taky udelalo. vymenit anteni kabel a mas pokoj (koaxialny kabel) Citovat
TEUSE Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 nemusí to být právě jen ten kabel, spíš zesík co je přímo pod anténou... mám stejný problém. měnil sem už koncovku zezadu k rádiu a nic. Citovat
ChouLu Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 me zaclo vypadat radio.. jel jsem a chvili ticho.. radio jsem nakonec nahradil Pioneerem, a od té doby mi hrála jedna stanice.. zoufale jsem koupil zesilovač, kterej jsem dal za rádio.. hrali mi 2 stanice... nakonec jsem tedy koupil anténu a kabel... a při natahování kabelu jsem narazil u starého na spojku, která byla totálne zaoxidovaná. vyčistil jsem jí a najednou rádio hrálo na starou anténu i starý kabel :D Citovat
TEUSE Odesláno 19. prosinec 2014 Odesláno 19. prosinec 2014 Jak se prosím tě mění ten kabel? to není asi jednoduchý co? a na tu spojku si narazil kde? musím to taky omrknout... rádio signál KO Citovat
mmartinkovic Odesláno 21. prosinec 2014 Odesláno 21. prosinec 2014 Treba dat dolu čalúnenie stropu. A pozrieť kam smeruje kábel. Antenny stoji 3€. Je to trochu prácne, ale dá sa to. Citovat
Guest servisman Odesláno 21. prosinec 2014 Odesláno 21. prosinec 2014 (upraveno) K čemu sundávat čalounění pokud blbne tak není problém natáhnout bokem nový kabel a je klid. Ještě záleží kde má anténu vpředu či vzadu. Tahání od zadku je drobet horší ale dá se. zkoukni http://www.peugeot-club.com/topic/76115-antenaéna/?hl=%2Bant%C3%A9na+%2B406#entry1202611 Upraveno 21. prosinec 2014 uživatelem servisman Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.