Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Poprosím vás o radu, objednal jsem si nový kola, kvůli našim rozbitým silnicím a zachování komfortu stejný rozměr jako origo - tzn. 7x16. Tento model kol se ale dělá jen v ET 25, takže budu objednávat podložky a když už je budu objednávat, tak jsem si řekl že bych kola mohl o fous povystrčit ven. Auto mám bez úprav, tzn. nesnížené, myslíte že by tam mohlo být ET 5 nebo i třeba 0? Laboroval někdo s tímhle? Díky

Odesláno

origos vies aky je 12

ET 5 alebo 0 bude este v pohode, ale zalezi na tvare kolies!

no osobne som zastancom zachovania origo ET ;)

Ale na letnych kolach sam mam teraz ET 5 a je to tak akurat, pretoze origos kolies je 15, no boli dost zapadnute

Odesláno

podle me et 0 bude v pohode. aly dal bych do zadu vetší podložky než do předu. zadní kola jsou zalezli vic.

zeptej se člena chechet ten ma nebo mel podložky na 406 coupe

ja mam na sedanu předek ET 5 a zedek ET minus 7 :D

Odesláno

jj presne tak

je to tvarom blatnikov

rovnake ET vyzera vzadu ako viac zapustene...

podlozky mam aj ja, mam 3je kola na auto, 2je s podlozkami ;)

Odesláno

to nechápu jakej může mít vliv tvar kol? A to vím že origo kola jsou ET 12, ale zdají se mi docela zapadnutý ale nevím kolik auto může propružit, tak aby mi to třeba při ET 0 nedřelo, proto radši tahám rozumy z vás :D

jinak pokud tvar kol opravdu má nějakej vliv, tak jsou to tyhle kola

post-37776-14109621432728_thumb.jpg

Odesláno

ma, tvar paprskov

dojdi ku mne a ukazem ti :D

tiez sa mi to az tak nezdalo ale opticky efekt je velky pan :D

tieto kola maju tie paprsky dost vystupene von...nemuselo by to az tak vadit a vyzera zapadnuto ;)

[upravil dne 28.12.2011 13:26 od Y2K]

Odesláno

v tomto připade se tvar paprsku nemusí vubec řešit protože ty kola chce vytahnout co nejvic ven.

kdyby se chtel dostat s kolama ktere maji et 25 na origo et 12 tak tam by bylo potřeba řešit tvar paprsku.

už jsem se s tim setkal taky. zkoušel jsem na moje auto brocky b1 9x16 et 10 a zavazel tam třmen

Odesláno

ja mam na sedanu předek ET 5 a zedek ET minus 7 :D

moje 18\" maji ET 10 a pri 30 mm podlozkach vzadu jsem mel vysledne ET -20 ... ehm :roll

kazdopadne podlozky jsou mozna definitivne pryc...

Odesláno

Témat o kolech na 406 coupe je tady hodně. Na verzi s Brembo se musí zohlednit buď tvar paprsků nebo ET, origo kola na ně mají paprsky uzpůsobené. Pokud budeš mít kola doma je nejlepší si podložky naměřit. Na coupe mám 8x18 ET0 a zadek je proti předku opticky \"zapadlý\", ale už to není tolik nevyniká jako na origo kolech.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...