Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
CHalani aky máte názor na toto...:http://www.autobiznis.sk/product/led-denne-svietenie-drl-108-16238/

Pri zapnutí stretávacích svetiel sa nevypnú ale stlmia o 70 %....

to by jsi nemel mit nesmi se pouzit na automobily co maji vestavene parkovacky v hlavnim svetlometu

Odesláno
CHalani aky máte názor na toto...:http://www.autobiznis.sk/product/led-denne-svietenie-drl-108-16238/

Pri zapnutí stretávacích svetiel sa nevypnú ale stlmia o 70 %....

to by jsi nemel mit nesmi se pouzit na automobily co maji vestavene parkovacky v hlavnim svetlometu

Ale ved vsetky auta maju parkovačky v hlavnych svetlometoch...

Odesláno

no zarovku vyndas ale svetlo jako takove ne! a homologace je na nem porad a nesmis mit 2 pary pozicek

tohle pise prodejce

Pozor! Použití těchto světel s integrovanými pozičními světly dle homologačního předpisu EHK OSN č. 48 na vozidlech je možné pouze jako náhrada za původní samostatná poziční (obrysová) světla, která musí být trvale odpojena (nestačí pouze vyjmout zdroj). Není možné použít u vozidel, která mají poziční (obrysová) světla integrována v hlavních světlometech.

[upravil dne 3/3/12 20:17 od Vítek1]

Odesláno

hmmm....tak k tomu to som sa nedopátral....policajt mitiež ktomu vela povedat nevedel...tak uz to mám prerobene takže je to ok ...ja som to kupoval hlavne preto lebo boli uzke a vošli sa mi do mriežky....

Odesláno
no zarovku vyndas ale svetlo jako takove ne! a homologace je na nem porad a nesmis mit 2 pary pozicek

tohle pise prodejce

Pozor! Použití těchto světel s integrovanými pozičními světly dle homologačního předpisu EHK OSN č. 48 na vozidlech je možné pouze jako náhrada za původní samostatná poziční (obrysová) světla, která musí být trvale odpojena (nestačí pouze vyjmout zdroj). Není možné použít u vozidel, která mají poziční (obrysová) světla integrována v hlavních světlometech.

[upravil dne 3/3/12 20:17 od Vítek1]

Na tom něco je. Smysl to dává. Teda dle předpisů. Technicky vzato... by s tím problém být neměl. Ale když se na tom někdo bude chtít točit, tak to udělá. Tojo...
Odesláno

no mam do mrizky hned vedle mlhovek ma 4 zebra me se denni sviceni na 406 nelibi ale stve me ze v lete moc nevidim na displej popripade si porad musim upravovat intenzitu osvetleni a taky nemuzu vyuzit svetelnej senzor. a toto by bylo asi nejmene destruktivni reseni

Odesláno

To je taková ta debilní funkce, kdy vjedeš do lesa, přepne, vyjedeš z lesa zapne... Tfuj... automat je hnus...U tunelů mi to ani tak neva. Ale ten les, mraky a pod. je fakt spíš votravněj.

Odesláno

Já vim. Jenže ty lesy a mraky jsou přecijen častější. To máme (vypnutý) ve služebních. Ono to reaguje i na delší podjezdy mostů a tak. Takže automatické denní svícení ano, leč ne podle světla (UV). A to je přesně jeden z důvodů, proč denní svícení mám na potkávačkách a ne na světlech pro denní svícení. Nemusím se starat, kdy to a kdy ono světlo. A už vůbec mi to nepřepíná nějaká supidní automatika. :-)

[upravil dne 4.3.2012 12:04 od Edison]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...