FrantaCV Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 No když už ses dohrabal až sem, tak je pozdě. Podle popisu v úvodu došlo k poškozemí MBR (Master Boot Record) patrně jsi měl \"Widle\" nainstalované na FAT32. NTFS formát by ohlásil chybu NTLDR popřípadě NTDETECT nebo obojí. Počítej s tím, že se celá situace bude velice brzy opakovat. S největší pravděpodobností je na HDD poškozená stopa \"0\". Někdy pomůže tzv \"LowLevel\" formát disku a obvykle ne na dlouho. V této chvíli, tedy po instalici Windows, jsi přišel o většinu ovladačů (Zvuk, Video, Lan a další) což uvidíš v HW konfiguraci (hromada vykřičníků a otazníků). Pokud se Ti po reset PC nezobrazuje LOGO desky (může být v BIOSu zakázáno), pak pomůže jen otevřít PC opsat typ záhladní desky z netu ovladače stáhnout. Předpokládám, že originál CD s ovladači k desce nemáš. Kdyby sis nevědě rady kde a co stáhnout, tak mi typ desky pošli a odkazy Ti najdu a pošlu. Citovat
očko Odesláno 27. prosinec 2011 Autor Odesláno 27. prosinec 2011 To CD čo som dostal s PC asi nájdem. Čo sa týka toho poškodeného HDD, má ešte vlastne cenu niečo s tým počítačom robiť a investovať doň? Predsa už má 5-6 rokov. Citovat
FrantaCV Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 To záleží na co ho chceš používat. Na nějakou kancelářskou agendu je to v pohodě a HDD v bazaru seřeneš za pár šupů, ale hry už si na něm moc nezahraješ. Citovat
očko Odesláno 27. prosinec 2011 Autor Odesláno 27. prosinec 2011 Je to viacmenej počítač pre deti. Takže okrem internetu pesničiek a filmov by určite chceli aj hry. No posledný rok hry už nefungovali. Sekala grafika, mrzol počítač Citovat
koblih69 Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 Nějka mi uniklo proč jsi to vlastně přeinstaloval. Já myslel, že to stáhneš a ozveš se a opravíme jen ten boot, všechno by zůstalo jak bylo... Citovat
koblih69 Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 No tak jak se to vezme, vono je dobrý ty Winďoury vobčas nainstalovat z čistý vody, ale je s tím pak víc práce, ovladače, tiskárny, síť, programy... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.