Vítek1 Odesláno 25. prosinec 2011 Odesláno 25. prosinec 2011 aby te s tim nehnali, pak dej vedet jak jsi dopad Citovat
Benžík Odesláno 25. prosinec 2011 Odesláno 25. prosinec 2011 Resil jsem ten samej problem. Pripojil jsem k radiu odporovy delic + odporovou zatez. Bylo to myslim 20 ohm na kanal. Hraje to ok, nejak extra moc to netopi. Bez odporů to bylo strasne nahlas a ve spickach zkresleny. Kdyz jsem to pripojil na cinche na radiu, tak to hralo moc potichu, volume na radiu nepomohlo. Citovat
RaDeoon Odesláno 26. prosinec 2011 Autor Odesláno 26. prosinec 2011 Mimochodem, koukám, že se mi v prvním příspěvku neodeslal obrázek Citovat
HonzaZ Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 Konektor od ovládání rádia najdeš pod volantem. Když sundáš kryt okolo volantu, tak sleduj kam jde kablík od páčky. Páčka není zapojena přímo do rádia, ale do displeje. Ten modrý konektor je např na CD changer, zelený na počítač navigace, ale to máš asi jenom přípravu. Citovat
RaDeoon Odesláno 28. prosinec 2011 Autor Odesláno 28. prosinec 2011 Tak jsem to šel dát autoelektrikářovi, čekal jsem na to dvě hodiny. Piny kvůli paměti mi přehodil, na zesilovač dal redukci za 600Kč!, kterou nastavil prý maximum na 22 a ty 2 hodiny se sral s redukcí, která prý na to auto/rádio vůbec není. Napřímo to připojit nešlo, i když ty kabely byly červený, bílý, modrý, ale bylo tam zaseklé přepínání zdroje a nešlo nic. Kabel od ovládání jde do displaye a odtamtud prý datovým kabelem, nějaký kenbasem, do ISO konektoru do rádia, společně s x dalšíma věcma. Takže jsem zaplatil 1100 bez daně a jedu domů. Přijdu k autu a rádio není zandaný, to že prej nevěděl, kde je rámeček, no, byl na zadním se takže mi to přehodí. Redukci na ovládání nechal zapojenou, tak říkám proč, že ji pošlu zpátky, když to není na to, tak mi to vyndal, jenže piny přehodil na redukci, takže piny přehazoval přede mnou za 5 minut znovu. CO MĚ SERE nejvíc, tak mi začal CHRČET jeden z reproduktorů, myslel jsem, že to nebude tak hrozný, tak jsem se s ním nechtěl hádat, že za to může on, když to před tím nedělalo. Jenže ted to poslouchám pořád za jízdy. Nefunguje mi podsvícení displaye, toho jsem si všiml dýl, tak mám u něj dohodnutý termín znovu na zítra. Navíc ta redukce na hlasitost je nic moc, protože to pořád poslouchám na 3, případně 5, když vohulím tak 8, a to těch stupnů to má asi 30. No, takže se asi budu hádat, hlavně mě zajímá, jak to udělám s tím chrčícím reprákem, protože to nějak těžko budu dokazovat, že za to může on. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.