Luigi Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 Zadretý motor kvôli veľa km....hmmmmm......a po zadretí štartér pretočil....hm....aj keď aj to sa mi stalo, ale keď som ostal stáť so zadretým motorom, tak sme štyria chlapi roztláčali auto a zaradil som až 4-ku aby sme s ním pohli..ale musím priznať, že potom aj štartér s ním pretočil, dokonca aj chytil, ale ten raaachoooot :-) neviem, nezdá sa mi to ...ani mne... ale nie som mechanik Citovat
straki007 Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 Tak jeste jednou pro lopaty:D:D:D:D:D Koupim si TEC2000(original v CZ nejde sehnat) Ohreju si motor na provozni teplotu(treba po ceste zpatky jak jsem kupoval TEC) Zastavim auto na miste kde chci olej menit(treba jama v garazi,zvedak,najezdy....) Vypnu motor(aby jsem mohl nalejt TEC2000 do motoru v miste kde se leje olej) Naleju TEC2000 (cely obsah) Nastartuju motor a necham ho bezet na volnobeh cca pul hodiny . Pozor v dobre vetratelne mistnosti...... Po pul hodine motor vypnu a priprvavim si veci na vymenu oleje(klic na vypustny sroub a klic pro olejovy filtr) Olej vypustim Filtr vysroubuju jeste kdyz mi olej vyteka , at vytece olej i z filtru i z cerpadla do vany a pak jeste venku. Zasroubuju vypousteci sroub s novym tesnenim a nasroubuju taky filtr........ Naleju novy olej. PS: Po aplikaci pripravku nedochazi k uvolneni karbonu ale k jeho rozpusteni co znamena ze to vytece s olejem venku. Pocas behu motoru se zmeni smrad z vyfuku.Co je normalni jev. Pak neni potrebne davat neco jeste do oleje....... Je opravdu dokazano ze se zlepsuje pruchodnost oleje do hydrostelu a treba pro mazani turba. Dokonce se mi povedlo timhle pripravkem 100% odstranit klepani hydrostelu na aute ktere melo 456 tkm(2,0 HDi citroen Xsara) Citovat
dodo407sw Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 http://www.tec2000.sk/nahlad/1-engine-flush.html tam pise ze z tym mozes aj jazdit 20 - 30 min... nie len volnobeh Citovat
adam.bogocz Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 stacilo říct.. \"ano, přileju to do stareho oleje a po 15 minutách vypustím\" .. ale co tady je k tomu reklamni videjko straki byl bys ochotný mi to pomoct sehnat? jedná se o produkt z tohoto katalogu http://www.pro-tec-cz.eu/PDF/Katalog.pdf ?... díky Citovat
adam.bogocz Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 hore mas stranku na SK.... to není ono ... musí to byt od PRO-TEC .. ne TEC.. TEC je běžně k sehnání i u nás, a straki psal, že to není kvalitní podle stránek výrobce a videa, by se to mělo nechat čistit 10-15 minut, takže hádám že straki to nechává 30 minut pro sichr ... určitě bych s tím nejezdil, jedině volnoběh.... člověk si musí uvědomit, že ten bordel pak v tom oleji plave a při vyšších otáčkách by to mohlo nadělat více škody než užitku... [upravil dne 4/1/12 13:26 od adam.bogocz] Citovat
adam.bogocz Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 Ne. Delam to osobne Protecem original(5 litr kanistr 2800,- ) Ale \"šunt\" je TEC2000 zelene barvy. Aplikuje se pred vymenou oleje do horkeho motoru na pul hodiny se necha klepat na volnobeh a pak se provede vymena oleje. Tady to máš.... píše že TEC2000 je šunt když jsem na internetu hledal, tak hádám že by to měl být produkt z tohoto katalogu... a prodává se i ve 2l jak psal straki http://www.pro-tec-cz.eu/PDF/Katalog.pdf [upravil dne 4/1/12 13:33 od adam.bogocz] Citovat
straki007 Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 No kdo chce jezdit s trecem na vycisteni motoru tak at jezdi. Kdyz vypustis olej tak sam zjistis ze je to voda a ne olej. A jezdit jako ze tam mam pripravek..........:myslim Kazdeho osobni vec. Adame zkus to sehnat.......pokud ti to nepujde tak dej vedet. Ja to bral od nemecke firmy primo z DE. Ale bylo to cca necele dva roky zpet. Mozna uz nekdo je pro CZ. Citovat
adam.bogocz Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 a straki, mohlo by to být to z toho katalogu co jsem výše posýlal? ať se nehoním za duchy.... Citovat
straki007 Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 Jojo. Zkus. Vypada ze je to opravdu original ProTec no uz jsem se potkal i s replikama. Vid priklad TEC2000. Pak jeste jedna nejmenovana firma se taky tvarila ze prodava original. Obrazky maji hezke.Ale co ti poslou resp.co dodaji:myslim Citovat
dodo407sw Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 http://www.pro-tec-slovakia.sk/produkty,engine_flush ?? Citovat
adam.bogocz Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 OK díky... snad to nebude padělek ... ale to asi nepoznám... zavolám jim a zeptám co a jak.. Citovat
adam.bogocz Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 http://www.pro-tec-slovakia.sk/produkty,engine_flush ?? podle obrázku... by to mělo být ono... stejný jako v katalogu... Citovat
straki007 Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 To posledni mne pobavilo............ POZOR – nerozpúšťa karbón! A co teda s nim????? A na spodni casti je krasna vlajka Nemecka:D:D:D Citovat
straki007 Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 Adame ty tam mas taky vlajku nemecka. Takze asi nic. Ja zkusim najit jak jsem objednaval ja. Ale ja tam mel vlajku USA. Citovat
adam.bogocz Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 straki.. ja ale cetl ze PRO-TEC je německá firma Citovat
adam.bogocz Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 a myslíš že by to mohl být falsifikát? ... uf... asi to bude fuška Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.