John Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 U nás byl na začátku týdne N95 na Benzině za 38,40 Kde jsou ty časy, kdy plná vyšla na 1500, teď na 2000 a někdy ani nestačí. To je pravda já si ještě pamatuju doby kdy jsem tankoval za 1500,- plnou do 405 a ta měla nádrž 70l Citovat
radim.1008 Odesláno 26. srpen 2012 Autor Odesláno 26. srpen 2012 Tak jsme spolu s Pažoutem překročili další kulaté číslo Jo vím o tý rychlosti, ale bylo to focené na rovném úseku, jen nebylo v ten okamžik bezpečně, kde zastavit. Citovat
radim.1008 Odesláno 2. září 2012 Autor Odesláno 2. září 2012 Z dnešního srazu na Andrlově chlumu Citovat
radim.1008 Odesláno 2. září 2012 Autor Odesláno 2. září 2012 Majitelé u svých povozů zleva: Radim.1008, NOS, Zpozdilek, Haryk, Stráňa, AKCZ a nečlen [Edited on 2/9/12 20:13 by radim.1008] Citovat
radim.1008 Odesláno 2. září 2012 Autor Odesláno 2. září 2012 To žluté auto snad není tvoje Neboj, není, to se jen pletlo v záběru Citovat
radim.1008 Odesláno 6. září 2012 Autor Odesláno 6. září 2012 Takže přes veškeré úsilí se nepodařilo doma dnes zjistit, co autu je a proč tak naříká tím příšerným boucháním, klepáním. A tak jsem na zítra domluven do jiného servisu, kde mě slíbili, že na to přijdou, tak uvidíme Citovat
radim.1008 Odesláno 11. září 2012 Autor Odesláno 11. září 2012 Auto je doma a i když slibovali na nic nepřišli Nejdřív to začalo tím, že se mnou sepsali přijímací protokol jako někde v autorizáku, to jsem koukal . Odpoledne v pátek volali, že s tím jezdili ve dvou a že to slyšeli, ale na nic nepřišli, co by bylo kde volnýho, vymlácenýho nebo jinak poškozenýho. Prý podotahovali, co našli, nápravu promazali a pod prachovky stříkli kapičku olejíčku. Takhle mě to řekli do telefonu Auto po čase znovu projeli a prý to dělalo o mnoho míň. Mechanik ten zvuk přirovnával spíš k povrzávání než klapání, či hrkání. Auto jsem jim nechal přes víkend, aby mohli v pondělí dál bádat. Dnes ráno volali, že si pro auto můžu přijet, ale že nic jinýho nenašli. Měli dole i podběhy, prý zkoušel dotahovat i nádobku na ostřikovače, ale o tý vím, že se dotažená. Šroubovák na torxy by mohl vyprávět Auto jsem si dnes vyzvedl se slovy, že nejsem nic dlužen, že vlastně nic neopravili, ani na pivo nechtěli, peníze mě vraceli, prý to mám nechat projevit a potom se ozvat. Po cestě dom, asi 4km jsem ten zvuk neslyšel. Tak uvidíme až pojedem ve dvou Citovat
Stráňa Odesláno 11. září 2012 Odesláno 11. září 2012 hele když to začne klepat dej víc rádio ať to neslyšíš...už to taky tak dělám:D Citovat
radim.1008 Odesláno 11. září 2012 Autor Odesláno 11. září 2012 :D Tuhle radu už jsem taky slyšel Citovat
radim.1008 Odesláno 23. září 2012 Autor Odesláno 23. září 2012 Takže klepání pokračuje, ale už to snad ani řešit nebudu a nechám to projevit Jinak v pátek ráno mě kolega Pažout pěkně vypekl, když jsem chtěl odjet do práce zjistil jsem, že je auto omrzlý. Nastartoval jsem, přepnul topení na okno, dal teplotu na max, pustil výhřev zadního okna a šel do garáže pro šrabku (stál jsem přede vraty). Ventilátor normálně foukal. Oškrábal jsem okno, uklidil škrabku, sednul do auta, přidal jsem ventilátoru na intenzitě a on přestal foukat. Od tý doby jen tak sálal studený nebo teplý vzduch z výdechů, když se auto ohřálo. Včera jsem se pustil do zjištění závady proč nejde ventilátor. Nejdřív jsem přešel všechny pojistky a ty byly ok. Rozdělal jsem středový panel a když jsem se pokoušel dostat ven ovládání topení napadlo mě zapnout klíček a zkusit jestli se neroztočí větrák. A hle on se roztočil, takže závada byla nejspíš v konektoru. Nejdřív jsem s nim zahýbal. Když už jsem to měl rozdělaný prostříknul jsem konektory a zase dal vše zpět. Pěkně teď fouká a ani tak nehoupe. Celá odborná \"oprava\" zabrala necelou hodinku Citovat
radim.1008 Odesláno 23. září 2012 Autor Odesláno 23. září 2012 Jinak ví někdo, co drží 20A pojistka na pozici 17? Tu mám mrtvou, žádný proud ní neteče Citovat
MilanF1 Odesláno 23. září 2012 Odesláno 23. září 2012 Takže klepeš, škoda ... ale fakt čučím, že nic nechtěli ... paráda. A pojistka č. 17 je Ovladač klaksonu ... toto říká příručka Citovat
radim.1008 Odesláno 23. září 2012 Autor Odesláno 23. září 2012 NJ, fakt nic nechtěli. Divil jsem se. Klepe to jen, když jede někdo se mnou, když se to zatíží. Jezdili v tom ve dvou a stejně nic neobjevili Uvidíme, co to udělá přes zimu Aha, proto tou pojistkou nic neteklo, když se netroubilo Díky. Citovat
MilanF1 Odesláno 23. září 2012 Odesláno 23. září 2012 tam často prout neteče. Jsem zvědav, zda na to přijdeš, co skřípe .. snad to nebude ložisko horního uložení ... to mě jen tak napadlo ... tam prostě normálně není vidět ... tedy pokud není nové, nebo už nemáš novou přední nápravu ... [upravil dne 23/9/12 14:56 od MilanF1] Citovat
radim.1008 Odesláno 23. září 2012 Autor Odesláno 23. září 2012 Ložisko je měněný cca před 9tis. km. Novou nápravu ještě nemám Až se někde potkáme, půjčím ti klíče Citovat
radim.1008 Odesláno 25. září 2012 Autor Odesláno 25. září 2012 Tak mě to dneska nedalo a trochu jsem hledal a zrovna jsem očistil brzdiče, jsou zase modrý Ještě to umýt a když bude čas, tak i vzít před Vysočinou nějakou kosmetikou. Koukal jsem a mám jen leštěnku, že bych pořídil nějaký vosk? Jo a nic jsem taky nenašel, co by se chovalo nějak podezřele. Při té příležitosti jsem otočil gumy, předek je tak trochu víc sjetý, na jaře budou muset být komplet nový bačkůrky Citovat
MilanF1 Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 Pěkný, modrý ... Přední více sjeté? Nestačilo by je hodit dozadu, nebo jsou už KO? Kolik jsi na nich dal? Citovat
radim.1008 Odesláno 25. září 2012 Autor Odesláno 25. září 2012 Stříkal jsem je už někdy v dubnu. Jo hodil jsem je dozadu, ale jsou ometený kraje a dezén je lehce nad plošky, takže nic moc. A ty co byly vzadu jsou o něco lepší. Teď mám cca 140600km a kupoval jsem je, když auto mělo 75tis. km, a mezitím jsem sjel jednu sadu zimních. Takže kolik to netuším. [Edited on 25/9/12 20:19 by radim.1008] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.