Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 306 1.6 65kW XR z Ria de Žambéra - Na Cyclonech s Hankook Ventus Prime3, 18let spolu, boj s korozí...

Recommended Posts

Odesláno

radim.1008 - na 3.0 V6 to v Kelly pro jistotu ani nemaj :D  ale klidně bych si tu dvacku tipnul :)

Odesláno

Není 3.0V6 jako 3.0V6 :D ani se StibTo nedivím, že ho tam pro jistotu nemají. :D Dnes jsme hledali v servise ten silenblok na elitu, co jim vozí díly a taky ho pro jistotu nemají. :D Autorozvody.cz nezklamali. ;):super

V6 jsem dnes navrhnul doma ze srandy, tu co je naprodej na FB v 607mě po Huggo Boss v automatu. Prý kolik to žere, byla otázka, tak jsem řekl, že do práce bychom jezdili tak za 15l. :D Bylo po nadšení. :D Stačí teď těch skoro deset zimních. :nevim :/

Odesláno

ty tu furt strašíš s tou spotřebou, nechápu, kde ty čísla bereš. To ti to musí téct na zem. :D

Ale v katalogu AK nemohu najít koncák na StibTův motor, jenom střed s katalyzátrem a ten stojí 13 000 Kč. Ale tam se není čemu divit, když tam je katík. 

Odesláno

MIlanF1 - jj já sem to po sobě pak opravil těch 12.500 to nebyla Kellyna ale Badišák. Jako docela haluz raketa, no.

radim.1008 - neblbni s 607 a ještě s V6 ... bysme Tě už na srazech neviděli protože veškeré finance by spolkl servis :)  Vzpomeň si jak se s 607 vytrestal Godzilla do dneška tu někde to vlákno je a bylo to přesně o tom že na tom autě se sere co může opravdu je to po servísní stránce nesmírně drahé a problematické autí. Ale chápu, že to povození za to někomu stojí :)

Odesláno (upraveno)

To bylo bráno jako návrh v žertu. ;) Nejsem finační sebevrah, znám pověst 607my. :myslimpost-35961-1416892308,7098_thumb.jpg Jedna taky zde z klubu, auto vídám, ale majitele na klubu již ne. Ale to svezení, jak říkáš... :super Neboj se, na srazech se budeme vídat dále s mojí 306kou, tu jen tak nepustím. :D

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno

No me budes uz ted vidat spis s 407, osud 306 je jak jsem psal v rukach emisi/STK ale i nasich financnich moznostech provozovat zaroven 2 auta .. :)

Odesláno

Tak to chápu. Nalej do 306ky před Stk a Me jen benzín, protáhni jí na delší trase a uvidíš, jaké bude mít emise. ;) Teď maš vše podstatné vyměněno, ne? Tak bude ještě sloužit a takový nájezd už taky určo mít nebude. :myslim

Odesláno

ty tu furt strašíš s tou spotřebou, nechápu, kde ty čísla bereš. To ti to musí téct na zem. :D

Neteče, to jsem už koukal. :D Beru je na 3km do práce, 3km z práce, 4km na barák a 4km z baráku. Občas to jedu cestou domů jen tak projed, aby se motor ohřál na 80. :D Teď toho opravdu moc nenajezdím. :myslim

Odesláno

To jsou opravdu krátké trasy. To já do práce to mám 30 km nebo 50 km (dle pracoviště), já motor ohřeju a pak je spotřeba jinde. 

Já toho najezdím fakt hodně, už jen 2200 km do výměny oleje ... takže v prosinci to přijde. :(

Odesláno (upraveno)

Auto ze servisu doma po výměně levého čepu řízení, spodního silenbloku motoru a geometrii. Cestou domů se zdálo, že se bouchání podařilo odstranit. ;)

Odesláno (upraveno)

Tak jsem dnes před zimou gruntoval. Jak zvenku, tak uvnitř. :) Jen mi nejdou přes tapatalk nahrát fotky. :myslim

• O 2 týdny později...
Odesláno

Takže máme zimu a první nádrž za "zimních podmínek" vyjetou se spotřebou téměř 10l/100km. Hold tři kilometry do práce je málo. Nejdelší cesta byla do Rychnova nad Kněžnou to jest 17km. :D Tankováno na Benzině v Žamberku N95 za 34,20,-. Za měsíc o 2kč na litru dolů, jen tak dál. :super

Jinak dle odhadu z palivoměru jsme cestu na Vánoční večírek do Velkých Pavlovic otočili těch 340km cca za 6,5l/100km. Tudíž je vše v pořádku. :D:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...