radim.1008 Odesláno 4. říjen 2014 Autor Odesláno 4. říjen 2014 Já stál taky na kraji parkoviště, kde vedle mě bylo cca tak 15míst... Nenaděláš nic, ještě když se mi potom paní přiznala, že s tím Fluencem nemá odhad. Citovat
radim.1008 Odesláno 11. říjen 2014 Autor Odesláno 11. říjen 2014 (upraveno) V týdnu viděl Forda likvidátor a v pondělí jede do servisu. Jinak zrovna jsme s Pažoutem na jižní Moravě, kde jsme museli na rampu. Začal prdět výfuk, kdy se pod sponkou mezi středovým dílem a koncovým dílem, vyrezl límec pod sponkou a začal se vylamovat. Tudíž jsme to s kamarádem přidrátovali a snad dojedem domů. Upraveno 11. říjen 2014 uživatelem radim.1008 Citovat
radim.1008 Odesláno 12. říjen 2014 Autor Odesláno 12. říjen 2014 (upraveno) Super víkend na jižní Moravě je za námi. Jsme doma, jen nám cestou domů upadl v Brně zadní díl výfuku, nevydržel Po přejezdu příčné nerovnosti se vylomil ze spony a táhl jsem ho pod sebou. Tak šel do kufru a dom jsme jeli bez něho, trochu tuning. Nejel jsem víc jak 90 a točil motor jen do 2500tis. ot. Taky jsem tankoval před Brnem na ONU N95 za 34,90,- a vyšla spotřeba 7,7l/100km. Upraveno 12. říjen 2014 uživatelem radim.1008 Citovat
radim.1008 Odesláno 13. říjen 2014 Autor Odesláno 13. říjen 2014 Tak jsem dnes vlezl pod auto. Tady je výsledek po třech letech a cca 40tis.km Ať žije Bosal Citovat
radim.1008 Odesláno 15. říjen 2014 Autor Odesláno 15. říjen 2014 (upraveno) Dnes přišel výfuk od Badisaka. Tak jsem se pustil dnes do výměny tlumiče. Střední díl dám, až bude potřeba. Malou dírku jsem před spojem našel, tak jsem ji přetáhl tmelem na spoje. Jen mě nejde do hlavy, že vydržel tlumič jen tři roky a střední díl mám na autě roky čtyři. Upraveno 15. říjen 2014 uživatelem radim.1008 Citovat
Guest bluesman Odesláno 15. říjen 2014 Odesláno 15. říjen 2014 Pekné. Ak to nie je tajné, koľko ťa stál ten stredný a koncový diel? Tiež ma v najbližšej dobe čaká výmena... Citovat
radim.1008 Odesláno 15. říjen 2014 Autor Odesláno 15. říjen 2014 (upraveno) Tajné to není, střed, tlumič a jedna spona 2231,- od badisaka, autorozvody.cz Upraveno 15. říjen 2014 uživatelem radim.1008 Citovat
radim.1008 Odesláno 2. listopad 2014 Autor Odesláno 2. listopad 2014 Výfuk už je cca 14dní na autě, ale začal mě zlobit dle mého homokinetický kloub. Při projíždění levotočivých zatáček pod plynem ze ozývá jakoby "počítání zubů" z pravé strany, dělá to i ve větším kopci pod plynem. Když jedu zatáčku bez plynu, tak to nedělá. Jinak Ford je opraven a přišlo to bez čtyř korun na desítku. Taky jsem byl dnes opět pro benzín, Benzina Žamberk N95 36,20,- a spotřeba 8,4l/100km. Nj, blíží se zima a jde to nahoru. Už jsem taky pohodlnej, tudíž jezdím do práce autem. Citovat
radim.1008 Odesláno 2. listopad 2014 Autor Odesláno 2. listopad 2014 O půl páté mě volal známý, že stříká dutiny a ať za hodinu přijedu, že mi je udělá taky. za půl hodiny bylo hotovo a ty tři stovky mě zato stály. Citovat
Guest bluesman Odesláno 3. listopad 2014 Odesláno 3. listopad 2014 Paráda, závidím, že máš takého ochotného známeho! Ak sa môžem opýtať - aj ste museli niečo odstrojiť pred tým nastriekaním, či stačí auto zdvihnúť a môže sa rovno striekať? Citovat
radim.1008 Odesláno 3. listopad 2014 Autor Odesláno 3. listopad 2014 Nemuselo se nic odstrojovat, dělalo se to zespod, poté přední kapota, dveře, páté dveře a prahy, tam se před časem, kdy se to dělalo poprvé, vyvrtali malé otvory, které se poté zašpuntovali gumovými záslepkami. Nechávali jsme dělat i tchánova Fiata, spodek plus dutiny. Citovat
radim.1008 Odesláno 21. listopad 2014 Autor Odesláno 21. listopad 2014 V týdnu jsem přezul na zimní a dnes jsem umyl letní, ještě by to chtělo umýt auto. Citovat
Guest StibTo Odesláno 22. listopad 2014 Odesláno 22. listopad 2014 Porad klepe ten homokinetak ? Citovat
radim.1008 Odesláno 22. listopad 2014 Autor Odesláno 22. listopad 2014 Pořád to klepe nebo cvaká při vytočených kolech doleva pod plynem a už i při jízdě do kopce. Při přezouvání jsem zjistil, že na pravé straně, když vezmu za kotouč na jeho vrchní straně, tak je v něm cítit pohyb od sebe a k sobě. To by zase mohlo být ložisko, ne? Nicméně v pondělí jsem na odpoledne objednán do servisu na hever. V týdnu jsem se tam stavil a nechal mechoše s autem jezdit. Jezdil do kruhu na levou ruku a nic, naprosto potichu. Potom jsem sedl já a už při odjezdu od nich v mírné levé zatáčce jsem to slyšel. Uvidíme v pondělí, co najdeme. Citovat
radim.1008 Odesláno 24. listopad 2014 Autor Odesláno 24. listopad 2014 Dnes snad zjištěn zdroj klepání. Téměř na šmelc spodní silentblok motoru a k tomu najdut volný čep řízení na levé straně. Takže ve středu do servisu. :/ Citovat
Guest StibTo Odesláno 24. listopad 2014 Odesláno 24. listopad 2014 Fííha no hezký ... ale tak to snad nebude tak nákladný servis, ne ? spíš je napikaču že se pořád něco na autě řeší a pořád nen í vše 100% viď .... to s 306 máme taky ... to nejsi zdaleka sám .. Citovat
radim.1008 Odesláno 24. listopad 2014 Autor Odesláno 24. listopad 2014 Hele za matroš a práci se vejdu do litra, takže to je dobrý. Člověk hold musí počítat s tím, že už 306ka není žádná mladice a hold se něco občas vyskytne, co je potřeba opravit a vyměnit. Já mám v plánu auto nejspíš dojezdit a udržovat, jak jen to půjde a bude únosný. Samozřejmě koukám i po nástupci, ale teď jdou peníze do přestavby bytu. Citovat
MilanF1 Odesláno 24. listopad 2014 Odesláno 24. listopad 2014 No pěkný, takže to byl silentblok. A ten posun kotouče byl způsoben tím čepem nebo silentem? Takže homokloub je OK? U mě asi klepe poloosa, ale u kola, ne v kloubu. V únoru technická, uvidíme, co řeknou. Neměl by u mě nic najít, ač je pravda, že jsem toho za dva roky najel nějak hodně. Já o nástupci neuvažuji, jsem s vozem spokojený a nevím, co bych vybral jiného, nic novějšího mě neoslovuje. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.