Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 306 1.6 65kW XR z Ria de Žambéra - Na Cyclonech s Hankook Ventus Prime3, 18let spolu, boj s korozí...

Recommended Posts

Odesláno

Chci se zeptat jelikož čas opět pokročil a servis se přiblížil, jakou minimální tloušťku můžou mít přední kotouče na 306ce?

[upravil dne 22/9/13 19:38 od radim.1008]

Odesláno
Nj.. tak se s tim zase nekdy stav.. at to vyresime za 5 minut to co servisy nekolik tydnu :D

Tak jsem se tedy stavil na kopci...

Vyměnili jsme stabilizátor za jiný, co měl Vojta v garáži, projeli to a drnčení nezmizelo. Dali zpět můj, dotáhli horní uložení, kde jeden šroub je nějaký divný, projeli i s čivavou a nic se nezměnilo. Je to záhada :D Ale Vojta měl na závěr dost dobrou radu :papa

post-39796-14109633472855_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zima se blíží a tak již teď kolečka připravena. Proběhlo stříkání plecháčů u bratránka. :)

edit: vzata i dojezdovka, která už volala po nějaké renovaci. Nevíte, jestli na ní musí být ta nálepka s 80km/h?

post-39796-14109633659487_thumb.jpg

[upravil dne 13/10/13 11:38 od radim.1008]

Odesláno

Když jsme byli v té renovaci plecháčů, zrenovoval jsem i rezervu, která už po nějakém zákroku volala. A proč na žluto ten bazmekt? :D Abych si ho všiml, až ho někde vyndám a nenechal ho ležet na silnici :P

post-39796-14109633737345_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

Sice to jsou origo pOklice, ale já bych spíše origo na 306, případně vzor CUBA (velmi podobný originálu 306).

Ale pěkná sbírka kol. Já stále čekám, u nás stále moc velké teplo ;)

Odesláno

Já už nechtěl holý plechy. Ani nevím z čeho jsou. Koupil jsem je od Huggo Bosse v pondělí.

Mám v garáži v baráku ještě sadu 14\" Dezent F se sjetýma letníma. :D

Dnes mě došlo, že Cyclony nedám na zimu na stojan, protože nemají středovou díru. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...