Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 306 1.6 65kW XR z Ria de Žambéra - Na Cyclonech s Hankook Ventus Prime3, 18let spolu, boj s korozí...

Recommended Posts

Odesláno

To je origo tak dlouhá štangle? Já ji mám tedy kratší :roker

Podobnou jsem měl na 309tce, v myčce mi vždyčky cinkla o čelní okno :D

Odesláno

Ano, toto je origo. Existují dvě délky. 800mm, tu mám já a potom myslím 420mm a je zajímavý, že ta kratší stojí nějak přes 600,- a ta delší mě přišla na 232,- :D

S myčkou nemám problém, nejezdím tam, ale teď už půjde sundat. :)

• O 3 týdny později...
Odesláno

Dlouho jsme jezdili bez jakéhokoliv pozlobení. Dnes jsem byl na vyjížďce na šlapadla na Pastvinské přehradě a když jsme jeli domů, tak se během jízdy rozsvítil servisní klíček. Divný je to, že do výměny oleje zbývá cca 7300km. Odpoledne odpočet svítil normálně číslem a teď bliká jen mínus nula :myslim Co mi tímto chce auto říci, nemá někdo tušení? Kilometry od rozvodů to asi nepočítá, nebo je pažout tak chytrej? :D Na nich je najeto necelých 80tis. km :papa

Odesláno

me se to prave stalo, pomohlo myslim reset servisniho intervalu a nastaveni znova na nejblizsi hodnotu, pokud menis olej po km a nekoukas na roky. ja ted menim jednou za rok, vychazi to i kilometrove

Odesláno

Do letoška taky po roce a vycházelo to plus mínus kilometrově na 15tis.km. Letos to nedám, jezdím i s druhým autem po tátovi a kilometry jsem přidal, ale rozložil do dvou :D Jednou jsem nastavoval po výměně, kdy servisák to zapomněl nastavit. Jak jde nastavit třeba 7tis. km?

Odesláno

Však je to v plánu, jen to vidím tak na září. Chci u toho udělat zrovna rozvody. Jak jsem zmínil už teď je na nich 80tis. km, něco ještě přibude a hlavně v srpnu to bude 6 let, co jsem je dělal po koupi auta. K tomu ještě desky na předku, u té příležitosti komplet filtry a podívat se na kloub na pravý straně. To občasné rachtání už může dělat snad jen on. Bude toho dost. :D

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Tak Pažout teď něco přes 14dní stál, ukryt před žárem sluncem v garáži. Kouknul jsem na olej a vodu než jsem vyjel. Jen se mi vymazali paměti z rádia :myslim Nevadí, naladil jsem znovu :D

Ford zvládnul cestu na dovolenou dlouhou 2150km v pohodě se spotřebou 6.6l/100km. Vcelku i pohodlné cestování to bylo, velebil jsem aut. klimu. ;)

post-39796-14109632704517_thumb.jpg

Odesláno

Nechci kvůli dotazů zakládat nové vlákno, tak se zeptám u sebe.Dokáže mi někdo říci, zda bude pasovat brzdič na zadní nápravu na Citroen Xsara Break r.v. 04 z 307čky? Sháním pro kamaráda a mám nabídku na tento i z dovozem.

Odesláno

K té fotce: Koukám, že jste měli den otevřených kapot :D

S brzdičem neporadím, ale Xsara bude to samé, co 306, tedy 247 mm jednoduchý kotouč vzadu, ale co tam má 307, to nevím. :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...