Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 306 1.6 65kW XR z Ria de Žambéra - Na Cyclonech s Hankook Ventus Prime3, 18let spolu, boj s korozí...

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Veka a Vojta: Díky, zase jsem chytřejší :D No a když to tam teda nemám a myslím si, že to tam ani nikdy nebylo, tak se nic neděje, ne? :aut

Ivko: Folie nechystám. Nebo myslíš, že bych měl? ;) Jen chci na jaře vyřešit loupající se folii na dveřích řidiče a spolujezdce.

Odesláno

já ti nevím, hledal sem neco na tvojej 306, co tam ešte nemáš :D

Mimochodem, nevím čím to je, ale tuším sa mi vícej lúbí nárazník 97-99 s trojuhelníkovýma mlhama, než sa gulatýma po posledném facelifte :)

Odesláno

ja jsem taky Vojta :D, Vojta ma pravdu jeste jeden je u stredu, ale rekl bych ze to ma uz vetsina 306tek urvane jako ty a nic se nedeje, tak to nebude mit asi takovy vliv na funkci, kdyby nekdo znal presny duvod proc to tam je tak se rad dozvim neco noveho...

Odesláno

Zúčastnili jsme se společně s Pažoutem a s bratránkem Zimního klouzání v Praze. Sněhu víc, než u nás :D Přivezl jsem si spoustu zážitků a 540km navíc ;) A taky bolístku :nevim

post-39796-14109629511299_thumb.jpg

Odesláno

Se zeptej Skuciho? Já tam v tu dobu ani nebyl :D Jo beru, co nadělám. Hlavně, když u auta nikdo nestál. Plechy se \"uzdraví\" dřív, než přelámané nohy ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...